【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔知咩事,試極都up唔到圖

覺醒者,25文,龍女,奶騎,黃毛
建議你襯而家優先打黃金海活動
無需練度
打爆佢大把資源拎

btw out龍女換亞德
其實已經夠做
黃毛護全隊,奶騎回體,醒覺者同阿德手長,25專打法師同坦。

仲可以收起阿德換粉毛吐嘈下對手
試下換阿德代替龍女先,我掃蕩用哂體力就慢慢等,無食漢堡,升得好慢
一開始玩,會想從現有角色組成一個固定陣型,但玩幾個月,就會有越來越多角色入手,這個好,那個好,怎樣也未練完。
Btw同阿德同pool果個鏡坦需要抽?代替黃毛?
陣營先諗唔掂點樣搞不倫不類咁
咁呢個係練邊幾隻?
自選係咪唔好抽?
裝備揀四係咪都唔好抽? thx
維坦和醒覺者必練,其他隨意,但你好似沒有治療師。

不用太怕練錯,前期資源,會慢慢不值錢。

同埋,不建議抽裝備池,遊戲體驗還是角色重要得多。
一坦一奶 之後維坦 覺醒 亞德

裝備唔洗抽
自選都可以唔抽住
我寧願下星期博隻晶奶
雖然奶量唔及其他
但好撚勁的
要抽自選就等4月頭果個
大把角色揀
到時睇你想補gay絆角定想繼續抽其他人權都得

「魔鏡,魔鏡,我奶量唔夠?(看看事業線)」
姐係用住2星 奶同坦先?
亞德 轉職轉右面? 咁維坦轉飛?
鏡坦應該係目前版本最強坦基本上坦要有既野佢都有,又自帶超絕,就算唔用聖職陣都可以自己外掛自己

如果你有鏡坦,咪鏡坦,阿德,奶騎,粉毛,外掛醒覺者時空超絕。

鏡坦入光輝陣都得,25叫超絕,奶騎,馬修,粉毛。
我係你就等4/4抽女波波(麗可麗斯),玩黑暗陣用佢做超絕同奶。

坦就抽波莉阿魯或者阿爾法,或者外掛鏡坦。無計,坦方面暗黑係比較弱,但其他角色暗黑係幾好玩。
補充少少,唯一值得你課金買禮包既裝備係+1杖
咩叫+1 杖
好 咁我跑住主線先

呢個,基本上推圖你打到3格係可以秒晒所有嘍囉
邊個禮包有呢枝野?
間中會有裝備任揀禮包買,好似係158蚊,課呢個抵過課黎抽角。
剛過去的週年自選禮包。

時空裂縫19章也可以拿。

唯有慢慢來,同埋新玩家也應該沒有足夠的紅瓜子(光輝秘銀石)升SSR武器等級。

暫時目標都是每人一套SR裝備,因為是過渡的,所以特性自己覺得ok就可以。
係,通常遊戲週年、新年,都會有角色、裝備自選禮包,價格比非常非常超值,一定要先買下來。
自選裝備包揀武器性價比最低
一定係揀最難入手既飾物
不過而家個版本又無話無邊件飾唔得
好,今晚搵老婆幫手抽埋鏡坦先
食幾個漢堡上30lv開黃金航路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞