【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
為免你搞錯, 幫你問清楚先, 而家應該無鏡坦抽架啵, 而家同阿德同pool個隻係艾爾瑪唔係鏡坦
我真係以為艾爾瑪係鏡坦呀
因為當時亞德新出個陣時真係同鏡坦同pool 所以你地D對話望落搭得上但又怪怪地咁

頂,怪我,因為我上面發了張艾爾瑪的圖片。

鏡坦 = 光佑使徒

這game其中一個特點,就是不同的抽卡角色,可以是同一個人,有時開玩笑,或者說劇情,會用了原本的名字。

光佑使徒(發育後的艾爾瑪

鐵血總帥(表面密實卻狂出性感皮膚的弗洛朗蒂婭

維爾納(度蜜月的西格瑪

瑪麗安蒂爾(度蜜月的拉姆達

醒覺者(爆衣版亞德凱摩

光影劍魄(被維坦SP化的澤瑞達

殼中少女(ChatGPT版盧克蕾蒂婭

樹之賢者(大叔化的蘭迪烏斯

還有其他。
以前買過徽章,不過無佢其實無咩所謂。

反而+1弓同+1杖就多多都唔夠
仲有d花名又係玩死人

黑毛,黃毛,粉毛,白毛(真女主),光頭,女王,皇帝,黎明,小紅帽,大公主細公主,元帥,鏡坦,騎坦,奶騎。。。。

差唔多每個角色都有花名
對新手很不友善
我自己有強迫症唔會將相同人物一齊出
大公主 二公主 小公主
成日當小公主係二公主
見過人叫大公主小公主同小小公主
我起初以為大公主是拉娜(難道不是嗎?

大公主、二公主、小公主、小公主阿哥,一堆綠頭

利亞特:咁我這個真綠頭呢?

小紅帽那頂不是大紅帽嗎?

MK仔蘭迪烏斯經歷了什麼,才變成樹之大叔?

家姐又是受到蘭芳特什麼滋潤,才變成謎之騎士?

女王是水晶女王羅澤希爾,還是SM女王希爾達?

是不是要弄個「嚴選十大夢幻轉生」,整理一下
個黃金海活動 第五關都過唔到

打完啲藍綠怪 上buff
仲要打到隻年糕
啲怪又硬 卡關
呢關其實好易
優先殺藍綠
殺完之後咪換下舊年糕
隻年糕齊buff就贏
d角色唔夠攻好易卡關, 加上呢關D綠色會護衛, 同埋王兩格又加50%防, 站位要好小小而且技能要配搭得好D
岩岩先揀晒6隻都係魔攻
會唔會奶野
魔攻好呀 15關手愈長愈好
綠色個d好似坦到魔攻
覺醒者 轉 法皇?
維克 轉 飛兵
亞德同亞莎梅爾又轉咩職?

btw舞女未開覺醒技好廢
冇角用 用住佢先
重置左4次組隊
最後用 克麗絲,莉亞娜,芙蕾雅,水晶女王,瑪麗
5個聖職 魔法過
今天利昂SP首兩關
都係4次重置先過到 我係用水晶女王 鏡坦 超越之人 宰相 雪莉

「加息 0.25」

今天的浮空城任務,就是找尋突然出現的小物件,大約10多件。

同埋如果是「倉庫」,就連續點幾次。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞