【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
想請教下練兵場入面啲科技,係咪只對士兵有效,英雄唔會生效?

例如騎兵營 精鋼鐵蹄,利昂騎職係咪都唔會生效?
練兵場只針對士兵
對英雄冇效
相對的,有些技能、天賦的說明裏面:

英雄指「英雄」本體

部隊才代表「英雄+小兵」

例如傑利奧魯蕾拉兩公婆的專武,「英雄的普通攻擊射程+1」,好似如果小兵是近戰,遠攻時不會一起出手。
旅團遠征幣 應該優先換乜好
原來60幾級 都夠力打
羈絆變回每天9次,別手快用了儲備的命運之輪呀。

講開又講,有無人唔知右下小劍可以一次幾關,不用逐關按。

(我也是玩了幾個月才知道。)
我會優先換些平時難以免費得到的東西,例如另我之心、外觀券、挑戰點。

其他素材有恆心都會漸漸得到、儲滿、溢出。
自己刷滿分
再加遠征全壓制
應該夠換哂所有野
唔洗考慮咁多
頭先溯心許願選擇咗莉亞娜,露娜
新角霧香好似都幾勁,好想抽但又唔夠石
以新手黎講,莉亞娜同露娜都比較實用既,莉亞娜有再動已經用得,回復量又夠,有一排我玩全aoe,咩都炸完先講

露娜加魔防,唔少關同boss真係1隻露娜救全家,有時仲會搵露娜去單挑對面法師
露娜呢個被時代淘汰既舊角
除左3c可以當開車之外
只係得返食百份比固傷既情況上到場

你所講既魔傷光環
我玩左4年多
印象中係得舊版本60lv上限
空軌挑戰關既懷斯曼先有機會拎黎幫唔夠練度既人減傷
咁又無咁過份既,但我承認佢係舊時代既淘汰品
我呢啲回鍋玩家都係靠呢啲舊時代角色玩落去
仲差5級先70 聖臨池又仲有成個月先到
好痛苦啊
好想快啲抽卡同開3C技 然後輕鬆過關啊

差唔多3個保底終於出
一係唔出 一出出兩張咁好運嘅
以為開3c就可以輕鬆過關,少年你太年輕了大叔pizza用sr過既關,我用新ssr都未必過到
留力下個月抽人魚呀
其實暫時目標都係放左起點過70神殿咋
而家過到65 白色果條龍同女武神
係海怪同火鳥打唔贏 特別係隻火鳥 連60都過唔到
諗著一上70 就用人權者轟落去

神契關我都知好難搞
淨係15隻高練角色 都未必組到
海怪可以用手長法屈
但注意唔好用debuff技/裝

火鳥就建議練隻光頭
尤其光到招3c
到時事半功倍

btw如果你有開到神契
以上難度都會再降一截
神契我都懶得打。。。
其實隻驚當單機打無咩問題,唔洗追野,J下女角仲開心
神契可以過了第一隻(索爾)第一輪三關,之後讓他慢慢滾存經驗。

最有用都是他。
我就算70級隻海怪同火鳥都未過到
神契卡左係奧丁1-3
睇攻略個個都降生之光傳送。我就冇
奧丁你走位圍住佢
配是但一隻手長法打就得
無降生傳送咪落雷丁用3c拉出黎打
落隻晶奶保住唔減員就得
而且小怪只坦物理
近戰法可以落鴨 總帥 火男呢d
我當年就用帝國隊打既
落隻軍奶狂再動隻盧克輸出
好 多謝指教。
再試吓點打。

軍奶係邊隻
問名真係考起我
無記錯係弗洛朗蒂亞之類既名
另一個叫法好似係宰相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞