【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
兄貴特訓屋呢d拎每日個獎勵就夠
主線唔洗體力 係地圖怪要用體力打
時空就盡推
卡關先刷兄貴/龍
我自己會選擇解完日任就推時空
之後先推主線解鎖時空
想升得快就刷兄貴>時空裂縫>推主線
多謝巴打們👏🏿👏🏿👏🏿
好奇點解咁耐先17lv
係咪買左勁多ac狂抽角
而家先正式開始玩
早兩日先買左個700抽重新開始
之前有個帝國陣營帳,抽極都冇奶騎又推唔到圖就棄咗
依家啲角色咁勁
應該好多關都可以硬爆,唔用坦加奶騎依個組合都得嫁嗎
其實你地而家係咪都係玩兩個帳號
方便組隊用少啲體力刷貴兄架
有固定炮友每日auto
你自己時間多咪可以玩兩個雙開
練兵正常情況,幾乎升不滿。

金色材料就算在後期都係好珍貴,好難儲,尤其是健身工具,慎重選擇要升的兵種。

大叔Pizza:40%防禦是後期合格線。

PvE,攻擊比防禦重要。
我開服第2日玩到依家,其中有2年小課月卡都係咁:

所以唔洗諗住可以升爆,同埋資源只升通用既野同主力會用既兵種就夠。

但又要記住:練角唔練兵,輸到陷家擰
打咩會升lv?

你依家最緊要係升lv, 呢隻驚35級前都係新手期,升到35級就有超絕,係另一隻驚黎
同埋練兵有個大麻煩,就係網上攻略有些舊,之後已經出了很多新兵種。
其實升lb打乜都係一樣
一體力等於一經驗
有冇咩網睇D角應該轉咩職路線先好?
youtube 大叔pizza,幾乎每個角色都有介紹

尤其轉職不會隨版本過時,現在參考也適合

他剛出了利昂SP的介紹影片,幾有趣

也可以在這裡問大家意見
基本上大叔仲好過台仔同大6

轉咩職我自己會考慮相克多,即係法師咁,多數有聖職同法師兩條線,咁就算數值上聖職弱少少都會揀聖職,因為聖職無野克佢,而且佢會克到怪物職。

坦一樣,有聖職一樣揀聖職,唔會俾對面班劍斬死先尤其依家仲有聖職超絕,所以咩角都好有得轉聖職一定用聖職

當然玩得耐d就三色坦都會另外留1隻,以應對唔同情況。例如第2章中後段有d關對面有大量劍兵,咁就騎坦+奶騎輕鬆過
係game入面睇大佬們揀邊個職業
升單線就睇邊面技能實用D
岩岩先發現倉入面有6星左既梓可以入聖職陣聽日開埋佢gay絆就用得
利昂SP大約等於騎兵超絕。

可能還有各種類似的加強,例如蘭斯SP,或者有飛兵超絕。

之前靠超絕佔位的角色,會逐漸被淘汰。

講開又講⋯⋯梓好大⋯⋯她的責任⋯⋯

圖為美國總統
圖為春麗
我呢d老玩家無野多,練左無用過既角係最多,大把無用既騎兵可以入陣再玩騎兵超絕。

我最期待係魔物既超絕,而最可惜既係龍職出得唔夠多角,出唔到龍陣(好似得蕾娜塔同朧)
上年9月買初始號入坑玩,直到琴日終於的起心肝砌到3隊拎到第一隻神契
我無咩點理過d契
之前覺得要砌3隊好煩, 一直屯左啲資源係度無搞過, 係近排抽到醒覺者先認真玩番
都覺得煩,所以我現在的附魔全部用「滿月」,方便調來調去。

「滿月」應該是唯一可以戰士、法師、補師通用的附魔?

有個隱世角色「維拉玖」當炮灰幾好用,唔洗升級,可以一回合不死人(幾次)。

神契索爾第一輪難過,因為平時未必有練三隊,但過了第一輪,之後可以靠落雷bug過。

時空裂縫和超時空試煉也可以。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞