【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
講開又講,下個版本(4個星期)的新角和池都一般,這幾天可以盡力抽下。
無計,呢隻勁到bug咁

對上1次咁勁我覺得係盧克,但佢仲癲過盧克
咁好似要抽先 但如果再歪典算
運氣既野我幫你唔到
一係用錢解決
一係等半年後既5周年應該會復刻
不過到時會唔會有更勁既就唔知
我都唔知個自抽號係開左幾耐…
成就入面好似有得睇登入數
每夠一年都會送野
點解排行榜班友全部都係魔物線既
因為魔物血量高=戰力高=排行榜一堆都係
血量高姐,無用既
戰力會高D
我都係魔物 跟返人地個故仔設定
想問花坦個超絕係食到落公主聯盟?因為見佢寫係「女姓英雄」,唔係寫公主聯盟
因為這個不是超絕,這個只是普通技能。

花坦的超絕在覺醒那裡,要3個cost。
咁就麻煩即係要大約60-70lv先有,而家先38,好似得25文有光輝超絕
去到30lv有個支線任會免費送你超絕角
你想要公主超絕咪可以換大公主叫住先

定係你已經換左其他
光輝超絕勉強可以用「新晉的勇者、衛隊的隊長、村長的兒子、全村的希望」(格尼爾)。

較好是用晶奶個帝國超絕,艾爾文、花坦,甚至之後抽到盧克、利昂、鐵血總帥兩姐妹(三姐妹)都食到。

帝國之後也可以作為第二陣營培養。
我也是公主陣營起家。

公主陣營角色好用(也好看),但超絕前中期確實麻煩。

露娜上面有雪莉。

大公主上面有拉娜、盧克。

超絕手的出場安排要仔細考慮。
每個月都有初代許願池 可以揀雪梨抽,只要夠石就得
其實你有晶奶開帝國超絕都得 ,25 花坦 都食到,如果補埋盧克都齊腳
羅莎自帶騎士精神可以外掛其他陣營
我而家兄貴連55都過唔到 係咪正常
岩岩手痕公主隊抽中輝夜 想問值唔值得升
幾勁
唯一缺點係執牌搞到隻野好難用

東方的懷特茜茜,西方的輝夜。

記得買埋皮膚。

「哎唷,她坐著的波好大唷!」
有些角色的機制,好似新game或者小遊戲咁。

例如亞莎梅爾,個天賦好似閱讀理解:

行動結束時指定一名友軍獲得[舞伴]並且自身獲得[指揮]:“舞伴與自身除生命外全屬性提升15%,免疫暈眩,當雙方達成貼身舞步時(相鄰),防禦,魔防額外提升5%,被攻擊進入戰鬥時英雄遭受物理傷害降低15%;當雙方達成攜手舞步時(處於斜線1格的位置),攻擊,智力額外提升5%;當雙方達成連環舞步時(處於3格距離的非直線位置),造成傷害後可以再移動2格”,持續4回合(舞伴效果唯一,指定舞伴需要間隔3回合才能再次觸發,舞伴與指揮效果無法驅散和免疫,指揮技能的屬性提升效果與同類指揮技能不能同時生效)

我個自選號開左200幾日唔知一年有咩送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞