【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
剁手指等6月20抽盧克同偽帝喇,一次過開埋盧克gay,有盧克同無盧克既公主隊係2個世界。
想問下我啱啱起左個武器鑄造中心,係唔係只可以做SR裝? 我見啲模具係SR個樣,後期會唔會有得做SSR裝? 如果冇得做SSR咁個武器中心係咪多餘唔洗理佢?
會有機率中ssr
Thx 巴打
有新男女主角,男主角叫羅蘭
即係馬修3毛既故事完結,換新主角有新故事?
請問如果轉公會,時空遠征啲幣會唔會被清空?
唔會
啲人話新女角
可能係利昂同拉娜個女
未有劇情講明
從來唔會信呢d野
想當年隻麗沙都勁多人吹佢係閪格同拉姆達個女
點知到主線劇情一出
全部都得啖笑
唔知劇情點講。

陸版主線快了5關,仲未搞掂兩個癲女人(醒覺者、殼中少女)。

新男主羅蘭可能是另一個時空的馬修。

新女主可能是利昂和拉娜的後代(女兒?),但完全唔似樣。
我主線岩岩先入第二部
有排先追到啲劇情
唔會喇,日系驚不成文規定係主角既仔女髮色要同老豆老母同色。

所以俾我估佢係雪梨個女。
補充,男果個似似地海恩。。。

原作係咪話海恩暗戀雪梨,但就話海恩最後係單身終老?會唔會係平行宇宙佢地既後人,黎夢戰主線既時空黎救世。
https://www.youtube.com/watch?v=nLe6MuW0TSk

新男女主角(羅蘭、胡楓)的片段(簡體注意)

女主角的動作幾可愛

不過主角強度通常一般,不知道這兩位如何
兌換馬
DKFY6YHZE
4LFY5TRTW
WMFYXRDSE
NNFYLBH88

仲差兩個星期就到聖臨池
角色就得呢堆
大家覺得應該走咩陣營同點補角好
大約儲左400抽

而家sp化緊雪莉 但光輝人腳好似唔太齊
之前開荒階段都係靠暗黑陣營屈手長法
而家覺醒左 感覺帝國過關好似又唔太差
建議慢慢發展全陣營
因為封印戰域d成就限上陣陣營
容易重疊既就
1.光輝公主/主角
2.帝國戰略/轉生
3.黑暗超凡

至於起源傳說流星就難d擴展
隻隻陣營都好雜
講起傳說就嬲
上個精選池
樹賢同大公主 抽到都可以開超絕
偏偏又出隻最冇用嘅維拉
次次抽精選都係咁
我玩左4年,傳說同起源都係廢既
流星好難齊腳。

其他陣營輕輕鬆鬆就有戰士、有坦克、有治療、有法師。
治療就預左要外掛奶騎/晶奶,坦克佢用狗/西龍都無咩野。

最大問題真係無法師,依家人人長手模擬戰,無長手法師點打
想問宜家入坑時機好唔好 會小課嘅玩家
除左pvp唔會夠人打
幾時入都得
可以,這遊戲可以不課,或者超小課,一個月幾十元的月卡那種。

免費資源好多,角色和關卡豐富到幾乎嚇退新人的程度。

盈利收入在合格線上,應該至少出多幾年。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞