【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
姐係殺完2隻色嘅細怪
之後再打3下boss就得?
Aoe都計?
我啲人好似幾好用呀,感覺幾完整
係呀,例如拉娜打死藍色年糕,拉娜身上就會有Buff,要在幾回合內打Boss三次。(數字我唔記得)

AOE 我又唔記得計唔計。

ChatGPT 殼中少女係咪可以加射程,應該有用。

你6個角,我有5個都未認真用過。

這是航海麻煩的地方。
綠色都一樣,所以至少要殺藍、綠各一,然後攻擊 Boss 6次。

Off topic少少
有冇人有買ps4/ switch果隻game玩?係夢1+夢2
畫風可以選擇舊版漆原version
背景音樂係舊版但改良左
以前玩過電腦版的二代復刻,印象好深刻。

如果選擇帝國線,帝國四天王會加入。

拿到劍後,可以選擇2唔25,有點即場拆人情的感覺。

最後決戰是vs光之女神,左右護法是莉亞娜和拉娜,贏了後還能⋯⋯
各位師兄 想問玩公主隊我而家有冇野必抽
定儲石算
航海我通常只揀d自己用慣既角
雙法一奶、飛步槍弓,齊全了。(娜姆這樣子幾乎認不出)

可以留石,計劃第二、第三陣營。

又或者,可以再抽多幾個公主,組兩隊公主也行。
魔馬修只玩PVE係未用飛最好
飛兵機動力好些,但魔物線技能好似實用些,例如黯滅是對付女武神的黑科技。

講開又講,維坦、馬修、白毛(舊and新)的關係都幾奇怪⋯⋯
我個account係買自抽號 係咪攞唔返新手任個隻雪莉
同「夢戰初戀」講再見啦⋯⋯

其實,4月18日、5月16日,都有1-3代的自選卡池。

「我初戀情人就係我老公。」by 逃跑的新娘
等緊呢張皮 準備獻出我的魔晶
Thanks

一係許願補
一係你個自抽號夠登入2年以上
我記得會送自選1-5代既角色
pve定pvp都一定係飛
除左魔職血量高
飛兵行5格
雖然攻擊白字一樣
但飛兵帶到斧
呢下已經高攻過魔職好多
硬要講既就差手長法
獨立路線好難打,last一關時我玩到所有角色死哂,主角25一人打哂
張圖4個公主有得SP
不過其中2個要石換粒晶
過關夠打有凸

其他角點都要抽 唔係D 70龍都幾難搞
夢戰手遊出過相關的劇情活動。

大地圖右側「故事」-->「活動回顧」

1)「另一個傳說:霸者線」:2代的霸者線劇情

2)「少女的旅途」:女神化身和艾米莉亞(光頭女)在艾爾文的帝國冒險的故事。

要用提供的角色、已經沒有獎勵,同埋好似有等級限制,所以新人可能未玩得住。
70龍一隻覺醒者可以搞掂哂
花坦(代用就光頭女),盧克
想再好d就要埋水晶女王同銀騎

基本上有呢d加埋你手上既角已經夠玩
咁勁? 之前歪左
同埋呢期好多野抽 呢輪應該抽唔到
佢3c根本係用黎屈無小兵既boss機

所以而家一見到新手入坑或者老屎窟回鍋
呢度個個都100%叫人抽左佢先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞