【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
看陸版,獎勵好似是一個沒特別功能的彈床建築。

無強逼症的可以不拿。
笑左
去到第十關又卡
第十關食百份比固傷
善用呢樣野好易過
終於過了年糕,用了位移技,將敵人推來推去,避免護衛。
係咪即係等援軍出嚟
等果幾隻出 直線打幾格果招

我自己就有兩隻手長用火弩
打兩三下就殺一隻
我隻蘭迪可以帶紅揸

另外兩隻去拉怪
拉唔到送頭換援兵仲可以靠直線技
原來係各個buff打3下
我打左成粒鐘 打極都打唔死 成日補血
前5階只有這關難,第一輪通常都未準備好。

第二輪選東西,奶要夠,坦要硬,最好有兩三招位移技,用來推開敵護衛(好似係綠色)。

「推!推呀!!我以總帥的身份,命令你用來推!!」
利昂SP今天第三關

「爸爸加油!」
都係攪唔掂。
援兵成日冇直線技
又幫唔到佢補血
運氣既野 幫你唔到
如果你有打固傷既小兵就好得多
想問下 係咪打到尾都係得6個人
11-15 都冇新人加入架啦?
無啦
6個齊腳
你手上有乜人同技
如果太差咪重置
反正你打過既關可以直接掃蕩再揀過d野
黃金海重選的時候,如果可以自動行就好了。(分叉路例外)
下星期的自選,去到殼中少女。

應該就是沒有:阿瑪迪斯、薩格尼、醒覺者、格倫希爾、瓊&康娜、波莉阿魯、盧古耐爾、里奧貝克、席恩、限定角、聯動角。

其他都有。
又可以補gay絆
我要艾爾瑪
冇玩成大半年,見到利昂有so先玩返,而家有咩角係好玩?最後抽既角係梓,玩開戰略唔玩pvp
這陣容打橫行都得

如果是我,會先拿下利昂SP,然後用來打最新的主線(你應該未打),享受一下。

可以弄個騎兵大陣。

青龍的真魂:全場友軍騎兵部隊攻擊、智力提升15%,與槍兵士兵交戰時攻擊提升10%,主動與步兵英雄戰鬥時先攻。利昂攜帶專屬裝備時,所有友軍騎兵部隊移動不受地形限制
迷騎先開aoe,其他騎兵收頭

依家其實都係玩聖職陣同騎兵陣,傳統陣營收收地皮架喇?
讓舊人也多些樂趣,因為以前打秘境,應該什麼陣營都開了。

之後可能會有飛兵陣(大範圍風壓?)、弓兵陣(射程+2)之類。

另外,玩黃金海才發現戶愚呂弟是騎兵(騎什麼?騎戶愚呂兄?)

所以也可以融入騎兵陣。
戶愚呂兄騎住戶愚呂弟咁仲唔係騎兵
咁仲有怪物線既,但通常都想佢行快2步

我有升佢,但d技怪怪地好唔實用咁升左都無咩點用過。
今天利昂SP第四關
會唔會同超絕強化疊加?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞