【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
抽唔到佢

不過鐵血同佢一樣要求企位,我都好少用
簽到一年唔記得。

但印象中,這遊戲送東西都鬆手,週年慶、新年都有送自選包。
唔該哂隻驚都算唔錯 有故事性 玩法都幾好
請問一下,小弟玩帝國隊,盧克係咪必抽?我睇過好似話佢可以配合傀儡連續10回合開AOE技,而且上面都有巴打提到話呢隻好勁,係咪抽左好啲?

已經抽左覺醒者,仲有100抽可以課聖誕自選池博一博

另外想請教多樣野,呢隻game入面成日提到部隊血量,部隊係指英雄?士兵?定係兩者雙加總和?

例如:部隊血量越高時,造成傷害越高,最高提升30%。
盧克值得抽
尤其係你帝國魔傷既人唔多

部隊=英雄+小兵
唔該晒巴打
唔通係呢個?
巴打我除左抽盧克仲有咩英雄建議? 聖誕池要兩個英雄

我大慨有以下呢啲英

帝國:利昂,皇帝,元帥,希爾達,晶奶
光輝:25文,雷丁,雪莉,莉亞娜,尤莉亞,女神化身,艾拉斯卓
黑暗:波波,拉娜,白毛,覺醒者
仲有露娜,奶騎
降生之光(蘿莉)

羅莎莉婭(銀騎)

光佑使徒(鏡坦)

克里斯蒂安妮(花坦)

這幾個比較強,可以考慮類型,例如會不會缺坦。

也可以看外表,哪個順眼。
如果你想主力帝國
無特別鐘意既話我會建議補gay絆
1.抽偽帝開盧克攻gay
2.抽軍師幫希爾達開gay 而且佢都fit到你陣營 同埋佢超好洗好用既輔助
3.抽亞德幫覺醒者開攻gay 而且又有黑科技既手長角
4.抽火男幫晶奶開gay 同時又係一個超勁既固傷打手

另外換皮白毛 東格碼 銀騎 屎騎都值得抽
唔該晒蛇夫子,FBI

想問下屎騎即係邊隻?
海倫娜(靚女屙屎

她有「騎士精神」,可以外掛入任何隊。

有四個角色有「騎士精神」,口訣是:海利、羅蘭
屌,100抽唔中盧克,最後第100抽出兩隻弗洛朗蒂婭
直接4星都唔差啦
疊埋心水直接外掛覺醒者
雷丁,女神化生,艾拉斯卓
我會選銀騎或者降生, 前者外掛任何陣都好好用, 插旗PVE 可以降低好多難度, 後者本身隻角已經好好用, 而且你已經有女神化身唔洗驚卡羈絆
正喇,佢其實好勁,6技,有再動,有補血,有加移動,有群體回血,仲有加智加防基本1個補師同輪助角要做既野佢都做到
降生無必要浪費個自選次數
過多個星期有up池抽
老弗爺除了沒有幫阿雷斯留種,幾乎什麼都做齊了。
我過完呢關都係得3粒,差1粒
好似係連續4天,少少忘記了。

同埋這關都可以掃蕩,無心機可以不用真打。
封印戰域可以拿兩個「另我之心」。
如果未玩到60LV
個SSR飾品值唔值得換左先
裝備我覺得不值得,十件裝備才有一件和角色絕配,機會率太低。

第二是隊伍等級不夠,沒有材料升裝備等級,還不如用50 level的SR。

到你有足夠材料,其實每星期在秘境也有十件八件免費SSR裝備,到時才慢慢配對。

再加上一個額外的個人喜好,好裝備的入手難度大約是角色的三分一,但遊戲體驗,角色大幾十倍,所以我幾乎從不追裝備。

背包最珍貴的反而是兩雙SR的增速靴。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞