【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
醒覺者暴露,還沒有原版好看

想 SP 艾米莉亞
(利昂私生女,金髮種性強韌 The seed is strong)

第一個公主SSR坦,但強度一直拉不上
新兵同鑄紋補強咗唔少 雖然上唔到tier1 但pve 可用 但好難唔選花坦
今日手痕買咗個700抽嘅帳,成績如下。
請問點玩好or 再買個700抽嘅帳要點抽先好?真心求教
第一行右邊3隻
加埋最右邊再是但配隻坦就玩得

如果再700抽
因為覺醒者5星先會射程+2
所以我會屙煙抽到隻覺醒者5星先

btw而家d首抽帳幾錢
抽晒700抽啦
你都幾黑喎700抽保底7隻
你依度都係得9隻
都保底左好多下喎
我覺得只有覺醒者,25文,奶騎先有用,其他都冇咩用咁,所以有d想買多個acc黎抽
剩返50抽咋非洲人係咁上下,所以兩三年前棄左
夠用啦,第一排右面3個,和第二排全部4個,都夠強度做主隊,破晒主線、時空裂縫和65~70級的秘境。

醒覺者入手了就好,之後兩個月,有幾個自選抽池,可以依個人喜好補角。

另外想問,係咪抽到第一隻就可以慢慢做日任儲碎片突破?
如果係就襯有許願召喚主力抽25文,奶騎,醒覺者,呢3隻再留石等特典
係,娶了過門,就鬥長命。

擴展後宮更重要,因為要互相解羈絆,發育成完全體。

同埋個人意見,我覺得艾爾文一般,手短、腳短、不能護衛。

我是SP後才重用。
提提你, 雖然隻醒覺者係好勁, 但係你記得要留石 抽3月21號既PU池, PU池有醒覺者既羈絆角 亞德凱摩, 佢可以用黎開通醒覺者既攻羈絆, 以及之後既大心, 卡羈絆會嚴重影響角色既數值
我手臭都係返屋企搵人幫手抽算啦,目標係醒覺+奶騎+攻擊手
如果你屎窟痕
可以抽埋下面隻維坦
太久忘記了,奶騎是不是有新手池大機會中?還是要大海盲抽?

我覺得前期最重要就是奶騎,反而醒覺者,或者其他什麼角色,雖然強,但以前大家沒有,也是能破關的。
麻甩佬不了,留石抽老婆s
現有許願召喚,可以特定舊角up
我1年前玩都係靠25文同雪莉帶我飛
25文前期比晒全gear可以一個打十個
個陣我連坦都係用黃毛 用到70lv
PVE仲未感受到佢個威力
而家有維坦up, 相對25文黎講,邊個好用d
兩隻野性質唔同
無得直接比較
但25久唔久都有得抽
下面這5個精選池,會不斷循環,可以預先部署。

1:蘭迪烏斯、尤莉婭、古巨拉
2:拉娜、蒂亞莉絲、蕾伽爾
3:莉亞娜、露娜、波贊魯
4:巴恩哈特、艾爾文、利昂
5:雷丁、亞魯特繆拉、蕾伽爾
巴打都買個帳黎抽啦,幾十蚊
古巨拉狗狗做坦好似不錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞