【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
得精選既3人池先會必中
好似係咁:

新角雙人池、自選雙人池:
40% A角色
40% B角色
20% 歪

三人池(精選):
第一個抽到的SSR,100%是你沒有的
謝謝你
Pvp唔係成日都有人用咩?
咪玩
玩左成個月先知原來有掃蕩功能
等我仲日日都要掛係到等佢自動戰鬥
迪哈pvp上年入盒率有前15㗎
但講緊sp 先有用 新手唔會放咁多資源比佢 開荒有其他更好選擇
D合戰好高lv, 我都38,一招aoe死哂
合戰唔洗打架喎, 係旅團入面搵人一齊刷蕩就得
係咪呢個旅團合戰?

Btw襯仲有幾日聖臨許願,有冇公主陣營嘅角要補?得返大約200抽。定係外掛覺醒者或25文做打手?
旅團勳章(旅團幣)好好用,起初自己唔夠等級,拿不足個人獎勵,也要拿足旅團獎勵。

⋯⋯如果旅團打不滿,建議換旅團。

良禽擇木而棲
先抽埋醒覺者,下次復刻可能要等半年。

之後會有1-3代卡池。

如果外掛,我會選利昂,多於艾爾文,利昂有「騎士精神」,可以外掛入任何隊。

而且說到站樁輸出,尤利婭不低於艾爾文。
係呀.. 我平時都係搵人掃蕩, 未試過自己打
如果仲想抽既話我會建議抽埋 盧克蕾蒂婭 , 係公主陣營而且 3星就自帶+2 射程既法師, 一抽到就已經可以即卡食用, btw 你而家係用邊隻開超絕架?
先前抽到醒覺者&阿德了,考慮緊抽盧克,見佢都係公主陣。利昴好靚仔
點解你仲有二百抽咁多
我38lv,暫時只我25文,晶奶有超絕,但係由於冇乜角色食到,所以冇用
意見基本上差唔多

外掛首選醒覺者,次選利昂。一定程度上有銀騎已經代到利昂既位置,所以利昂排位比較後。而且25同油鴨都係計劍兵,斬坦用,以你人腳計功能係重覆左。

不過唔外掛既話考慮盧克同拉娜比較好。要物理打手不如考慮雪梨。
有時搵老婆幫手抽,佢好運我100倍不過都哂左100抽都抽唔中紅毛反擊王,出左隻懷特閪閪🥹🥹🥹
升上去花坦叫超絕喇
基本上你人腳已經成型,加埋隻即食既盧克就齊腳
雪莉好好用,飛兵亦方便取寶箱和突擊,之後還能SP更強。

你本身原來有艾爾文,就一半光輝陣營,加埋尤利婭。

然後水晶、花坦就帝國二人組。

羅莎莉婭就騎士精神外掛。

奶騎是奶,沒有超絕都勉強可以用。
好!
蛇夫巴+啤巴嘅建議
就all in 雪梨🍐+盧克

想問下打航海打年糕嗰關應該點打嫁
角色又唔熟,好鬼麻煩,我打完年糕,後面也沒心機打了。

年糕經驗:

1)首先是玩法,兩種顏色年糕,打死後角色會有buff,攻擊Boss三次就可以。過關不用消滅敵人。

2)「再行動」和「射程+1的武器」幾好用。

3)「位移技」有用,因為有一種顏色年糕會護衛,令你攻擊不到Boss,所以要推開他們。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞