【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
嚟緊的聯動:

我方夢戰學生妹代表:

插花女學生
神契最有用還是雷丁,所以第一個三關要拿下。

之後慢慢滾存就可以了,養成方面挺休閒的,不用每天打,也可以不課金。
打到第三個
雷丁得53level 命仲未開到最後一格

仲卡緊黃金海第十關
其實我應該是想講索爾
開左4-5個池😍😍😍
想問各位有咩係超必?

心水:鏡坦,羅莎莉婭,維爾納,羅澤希爾

另外,想搵返隻騎兵老婆,有冇推介?

我仲係lv30日日都淨係打兄貴冇推圖
你個心水我會咁排
晶奶》羅莎=東哥〉鏡坦

騎兵老婆你可以用住羅莎(雖然多數用性職)
不過一定係有專屬既屎騎最好

手上得呢幾隻
應該衝公主pool 追晶奶
定應該抽超凡pool
3隻都唔太熟
2個都精選都可以抽一下囉
優先搏晶奶就算歪輝夜都唔算太差只係難用

超煩pool就麻麻地
不過梓算係少有物法單點長腿戰略打手
茉就黑科技玩草

兩個都係3份2都叫做有用
如果咁都中最無用果隻就無計了
Thx, 估唔到晶奶係咁高排名。 屎騎係海倫娜?

晶奶pvp同pve都好勁
當你見到對面想上debuff但你一直彈免疫係幾咁爽
唯一短版只係奶量唔夠姐
因為佢智力勁低
弱智晶奶即係必抽
東哥要諗諗先,因為想抽女角多
奶量唔符合劇情,智力符合劇情。

由時空裂縫到命運之扉,再到主線第二部,一直被欺騙。

如果她遇上盧克蕾蒂婭,應該會被賣了當xx
可以唔抽東哥住,因為東哥完成體強,但羈絆要求略冷門:

「熟女老婆」瑪麗安蒂爾、「走向共和」克拉蕾特
超凡個公主個池係咪唔好抽?
公主值得抽
我d角無咩公主都值得抽?
岩岩抽左下10連中左個隻咩克拉蕾特
抽中最廢果隻
咁無計了

主要係個pool入面隻晶奶好好用

係咪呢隻
係,粉紅切開都是⋯⋯

她的命運之扉氣氛幾好。
青龍利昂真係好爽,帶住成班騎兵打水戰,好似入了東吳軍咁。

抽抽下就多,這個遊戲其實叫「公主育成戰」(調教)

收集公主,收集皮膚,浮空城每天換一次。

許願到應該揀咩抽好? 定pass?
上網搵d文都係好耐下2020年
有兩個選擇
一係補gay絆角

一係繼續抽其他人權角
不過你已經有兩隻半手長角 可以慳返唔洗抽盧克 降生
物理就可以揀換皮白毛 銀騎 雪莉 東哥同omg就切菜一流
坦就花坦 希爾達
輔助可以揀軍師

大概咁上下 有d無提既例如25 奶騎 莉亞娜呢d每個月有天命池輪換 所以唔洗靠許願
唔係要抽麗可麗絲咩 我仲諗住抽佢同阿爾法(坦)
唔係好識d花名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞