【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
終於升左女武神做6星,又多血又大力,幾她用
想問下而家尤莉婭同白毛仲有冇出場機會?
我棄驚前呢兩隻都5星,如吓仲可以用我就升埋6星

睇大返pizza講白毛條片啲人話白毛已經係時代眼淚……

另外想問下樓上講女武神即係邊隻?
1.無出場機會
2.女武神應該係講緊之前聯動隻弓兵
尤利婭可以,她攻擊回血的特性,無論是孤身突擊,或者站樁打Boss都仲係好有用。

「癲婆斬人,越斬越精神!」

澤瑞達就難了,因為敵人手越來越長(危險範圍大)。她可以直接放上模型牆。

中了幻術的澤瑞達,把維坦當成馬修⋯⋯

裝唔到電腦版
有冇解決方法
問過官方 佢話佢地唔係IT人員 唔識搞
唔識,通常是關機,重新下載。

你不會是蘋果電腦吧?
似係language問題
你電腦有冇裝中文
原來你的問題reddit有外國人遇過(4年前)

好像和防火牆、防毒軟件有關,要容許langrisser通過,你可以參考一下。

https://www.reddit.com/r/langrisser/comments/b6esuz/pc_client_troubles/
就係google過都搞唔掂
先問下有冇老玩家遇過同樣問題
好耐以前我都成功裝到過
係del過一次之後 而家裝唔返
其實打事件個CP值高唔高
唔高,好似開放遊戲,大地圖野怪的經驗咁。

之前試過強迫症想清晒,後來發現有些事件是小遊戲,仲麻煩過打關,所以放棄了。
事件剩係揀裝備同石頭關搏下就得
其他就無咩必要
用模擬器玩方便D,電腦版每次登入都要開手機scan
協力係唔係殺敵越多獎勵越好 / 出SSR裝機會比較高?

我次次都出SR裝,就升有SSR都係大路野
尤莉婭我重有用

白毛就無 得流星超絕
一切都係運氣
流星陣營太廢
我指新果隻飛兵,戰略超絕果隻
唔係佢地,聯動果2隻堅廢枉我花左百幾蚊買左隻戰場女武神玩諗住了解下個故事

女主都好d,叫行得夠快,不過依家手短既弓兵無咩用,仲要佢唔係特別大力用佢不如用娜姆

另一隻就仲大鑊,話打9格但每打1次要用1回合暖機仲要又係唔大力9格好似好多咁,但神樂用3c已經行到9格

最後變左送果隻坦克女仲有d用,利昂騎兵陣可以用黎做真奶騎,又可以做時空陣隻奶
邊估到佢係女武神
我呢邊個個都係跟支那人叫佢掉毛
女武神真係只係諗起聯動果隻

btw格倫真係好洗好用
佢個型像根本就係北歐神話入面既女武神。
果幾個國家其實set得好hea,沙漠,北歐,日本
好想快啲70開覺醒技啊
而家先59
好似仲要玩多個零 兩個月先升到

btw 70左之後 過關打魔晶石 係咪會快同多好多
推圖果d的確係

不過覺醒關都要你有材料先得
唔想靠商店慢慢草
有d係裂縫關有得刷
但打9格個隻好大波
其實啲職業進階材料
值唔值得用體力掃盪
最近想精通埋主力其他職業 開高啲屬性
但材料好似缺得有啲多

我知用旅團幣 好抵買
但買埋買埋 都係跟唔上消耗速度
用體力掃 又好似好浪費
感覺拎去刷兵貴 仲好。。。
各位點睇
係咪慢慢黎 繼續輕鬆等旅團幣慢慢換就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞