【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
抽黎做乜
我都齊哂角色了
狗狗坦有一個獨有優勢,就是大家被AOE魔法轟炸時,他可以為隊友補血,其他坦克只能照顧單點的攻擊。

同埋他好像穿輕甲、輕盔,能補血,律定之途有用。

是水軍。

又是著名歌手的弟弟。

有一個妹妹叫古巨美,送專武。(不是多啦美)
最後嗰句咩意思?咩送專武?
有多餘鑽可以抽下維坦 我隻維坦抽左咁耐返黎都未上過場
PVE多佢一個唔多 但抄功課有時幾有用
巴打好有霸氣
睇完巴哈,估唔到初期ssr角到咗幾年後都仲係唔差(25,狗狗,奶騎,etc)
想問咩叫抄功課?
開玩笑。

因為他的專武,叫古巨美的餽贈。
維坦好似可以黑科技,治療反轉,對付70級女武神?
網上影片攻略。

好多時都是用舊角或熱門角拍攝。
150抽嘅結果,要留石了,請問個龍女可以做攻擊手?
好少人用,多數都用雪莉。

無人用,都可以用下,前期的資源,後期唔值錢。

但最終應該不能抱大期望。
巴打應該唔係一開服就玩

25一直係單挑必備,以前俾把屠龍劍佢1個人去斬龍
打關推圖,有時佢可以1個傳送就去到好遠連放2個aoe之後清人地幾隻
我練左無用過
理論上佢都勁既,無咩人會裝屠龍劍,佢又有得有條件克制對手,只係有更多比佢好既選擇。
係,中段才玩,第一次棄就是因為沒有艾爾文,又沒有池

後來見有池才回來玩,抽到,但已經走下坡

好似校花/男神 ,同個個都拍過拖,然後你40歲舊同學聚會至約到她/他。
角色冷門都有影響。

所以有些聯動角,會抽,還了心願。

但之後都無點用,始終覺得不是「這個故事」的角色。
係我心目中,佢係到前幾個月有得用聖職超絕佢先真正過時1隻坦+幾個遠程法師,根本唔洗埋身打

希望利昂既騎士超絕可以救返佢
攻、智+
對槍兵+
對步兵先攻

上面都算了,「所有友軍騎兵移動不受地形限制」

覺得純講過關用,利昂仲癲過醒覺者。
但始終要埋身打,唔會夠班法師群咁癲,根本白嫖
而家冇咗7日雪莉,頂住開局先,我用第一行四隻+黃毛
當年一開始玩覺得雷丁好神,而家好多人都話黃毛仲好坦
黃毛sp之後好勁
坦可以黃毛,或者芙蕾亞都實用。

攻擊手龍女又係可以,但如果想用較熱門的角色,可以用娜姆。

用Pizza大叔的說法:「沒有飛兵能擋她一箭!」

突擊自由高達

氣勢好澎湃
唔計gay絆我會升芙蕾亞,因為開頭好多關要用固傷過。

另外,未有其他騎兵前升下蘭斯先喇,雖然有醒覺者可以解決大量問題,但呢隻驚兵種相克都幾緊要,養隻騎兵頂下劍兵都係需要既。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞