【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
因為轉生線很多角色加入,所以帝國陣型補強了不少。

之後可以抽物攻利昂、法師盧克蕾蒂婭。

想飛的可以用亞魯特繆拉,想輔助有鐵血總帥和弗洛朗蒂婭。(一人分飾二角,阿雷斯的惡趣味⋯⋯)

圖為帝國皇帝「賣火柴的小男孩」
皇帝仲有冇用。
我果隻得4星
超絕我用水晶女王開。
利昂 亞魯 水晶 光頭 外掛黑暗
阿雷斯有 不過冇練 之後果啲冇了

主要神契要分三隊先會拎帝國出嚟用
開左3c之後再配隻狼人
巨大提升
真係要叫超就用皇帝啦
坦、法、奶佔了三個固定位置,如果用皇帝,就要換下利昂或亞魯特繆拉,覺得不化算。

皇帝勉強可以當個第六人,但六人上陣通常分兩路,所以第六人又好像選治療較適合。

始終現在 T0 已經十幾個,有很多 T1 優秀角色都難以做正選。
收到 thanks
之前回鍋 咪送左個超絕英雄自選
入面我得二哈 同 皇帝未6星

咁選皇帝多50粒晶好過
終於玩左一個月
真係同攻略講一樣 升到50LV
btw 其實係咪我太屎
連50LV龍都打唔贏
正路可以越級5lv
多數卡既都似係雷龍
但60前應該唔太需要理機制
正常
隻驚好食育成 兵營角色裝備練度低係無計 慢慢升上去 之後逐級過好有成功感
禾是辣殺
唔出元帥囉
打唔贏既可以靠卡龍既方法拎住最高獎勵先
我高幾級才回去收割。

有時為了某一關,會練些新角色,其實都好玩。
我玩返大約3星期,佛系升級得35lv,夠體力就自動刷lv25兄貴
覺得有某d角色第3羈絆關都幾難,每日刷得一粒碎片
你指自動戰鬥?其實負擔到,我會建議別人買掃蕩券,畢竟自動20次,都要花電力、精神。

羈絆劇情幾有心思,不同類型都有,有嚴肅的,有輕鬆的,有補充主線的,有豐富人物的。

女神化身黑歷史
有無入旅團? 一定要入刷合戰, 資源多好多
想問下今日更新個活動

光輝軍圑限時饋贈

篤入去冇活動既 又話去解咩拼圖

記得以前呢啲活動都係消下體力就解到
拉落去有得睇
今日個活動好似係分享 單抽 買體力 呢d先有次數開圖

我用iPhone 冇嘢出

返去搵部iPad試吓
我都係,用電話無嘢出,用電腦版至見到。
頭先又試 得左有野出
因為任務要抽嘢 去十抽醒覺者
竟然中左。有排練
岩岩入坑 想問下應該抽邊個池
屙煙左個覺醒者睇下抽到乜先
all in 覺醒者,之後圍住佢組隊
治療師可以抽現在的蒂亞莉絲情侶池。

蒂亞莉絲(奶騎)莉亞娜羅澤希爾(水晶女王),合稱「夢戰三大奶」

秦沛:XXXX?XXXXXXX?
宜家先開始玩 會唔會太遲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞