【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
「遠古的呼喚」好考驗對Boss機制的了解。

我無認真研究之前,都是BBCC左右,了解後用同樣的陣容,可以拿到SSAA。

另外,浮空城可以合成一種全能沙律,使用後即日全能力+5%,過關有用。
仲好努力升緊浮空城 冇停過
合成全能沙津好似要8級交易所
而家先升緊6級

今日轉左公會
先知原來有公會遠征呢樣野
合戰難度都有唔同 旅團幣都多啲

之前果個一直開普通難度
一次得果3000旅幣團
仲要一壓制完就直接拎獎勵唔比人刷落去
唔怪之得唔夠洗
新白毛幾好,玩到成地波波。

好似下星期有旅團遠征,全部完結,領了獎賞後,可以參考排行榜,跳去較活躍的旅團。

不過有些旅團是台灣,要用line。
講起波波
而家波贊魯仲好唔好用 ?
硬度勉強夠,可惜短了些。
又無話唔得既,除左boss戰果d,搵佢出黎震一震,戰局分分鐘逆轉
想問100抽保底係咪要連續抽同一個池
99%網友都說不用。

但有時也有1%網友說自己跨池100抽,什麼也不中,甚至同池500抽什麼都不中,不過沒有證明就是了⋯⋯
我仲以為要同一個卡池先有保底
原來跨卡池都有
第一次見咁佛心嘅游戲
我見戰力排行榜都有唔少波贊魯上榜
仲以為好勁
加體就會上榜戰力排名睇下好喇,無咩用
想問黎緊另一隻升SP好?
艾爾文 or 雪莉?
個戰力榜可能是以前的,他曾經都幾好用。

但和劇情中被麗可麗絲踩著一樣,實戰也被夢幻轉生各個新角色超越。
雪莉吧。

最關鍵技能,艾爾文是戰前回血,雪莉是二次行動,後者好用好多。
王子比人踩著上咁慘架咩

btw琴日解波波命運
第一關見到馬修召左佢出黎
要佢打25文雷丁里昂 其實真係幾可憐
佢自己仲要吐糟話自己未贏過 唔夠打 要馬修幫拖
後面劇情又一直比人懷疑

但佢自己又係搞屎棍黎
無啦啦係人地營地走去召隻龍出黎 但又控制唔到
命運之扉幾有心,有補主線,有填後記,有嚴肅,有輕鬆,有晒恩愛。

唔知點解《天地劫》反而刪了這個特色。
有無人抽光明之響?

除左凱甲聖鬥士外,次次聯動我都all in,但近黎好似得銀魂勁

戰場女武神真係垃圾中既垃圾
下星期兩個聯動角色能力一般,戰力黨可以不抽。

外貌黨可以依個人喜好決定。

同埋音樂好似話幾好聽,相關關卡時會播放。
兌換碼:
EBGYJR5YY
KAGY5634T
M9GY7DXF3
2HGYDYRUF
以前遊戲機版唔係咁,大奸角,好型
手機版變左氣氛攪笑用,有埋女波波仲好笑左
你浮空城放佢出黎行,佢都會比其他路過角色笑/恰
想請問浮空城整沙律
係咪海陸空全能沙律最值得整? 另外提高部隊+5%全屬性有效時間係幾耐?
黑金秘境沙律講果種關卡即係邊D有效?
黑金寶藏沙拉好像是在某些限時聯動活動用。

海陸空全能沙拉確實最有價值,留意每個月只能整4份。

九成關卡都生效,使用時長是到當夜12時。(灰姑娘)

熱力掃蕩沙拉偷懶好用,因為每天都要解決一件地圖事件。

有時會有禮包,幾十元幾十個沙拉,價格比其實都ok。

別追!12時衣服就會失效了。
其實點解維爾納叫東哥
同瑪麗安蒂爾叫推姆達一樣原理
原本叫閪格瑪
換皮咪用相反既名
叫東格瑪即係東哥

拉母達都係一樣
換皮就變左做推公達
不過多數叫開東嫂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞