【I'm Back 】《病港II》(65)

975 回覆
991 Like 6 Dislike
你講緊邊隻中boss
癌王囉
課金真係純粹睇快二個月左右

越嚟越失望出文機器
希望你搵返初心
中學時期既墨巴
雲水
等緊V14密碼同限定外傳唔知幾時有呢
買嚟支持又得 唔買又得
點解要話人哋冇咗初心呢
全職寫嘢搵得幾多 唔好咁苛刻啦
墨巴都要食飯㗎
唔明咩叫搵返初心,大佬人哋返工
墨巴寫嘅嘢依家老馮免費俾你睇?
由十少年開始喺高登紙言俾大家睇自己嘅創作
嚟到病港2都喺連登出故俾大家睇
咁多年都係網上出文又無改變想問個初心變咗咩?
真心唔太明

癌王?
而且有冇巴打可唔可以講吓佢係邊度出過嚟
係唔係之前已經出過一次?
癌王有出過場?
有無人提示下
之前入病者國度嗰排提及5隻異能病者
有癌王有蘇維,仲有三隻唔記得
「監護者 聖姆」、「白色天使 蛾」、「議會永遠榮譽的 痴肥總統」、「支配者 蘇維」、「癌王」
諗起烙印勇士啲神之手
次次見親「支配者 蘇維」,都會聯想到佢嗰種獨特嘅柒味
咩事 個個都想同艾匡
艾匡到底是有多正
能如此吸引亂世中的男
你係免費
我唔係
返兜一本出過嘅書然後其他野一直得口頭承諾

墨巴係作者 係一份職業
好賣所以出版社決定再印,仲有新設計添,有咩問題
墨巴唔係攞支槍指住你個頭要你俾錢喎
你選擇俾錢優先睇
我唔太清楚出版社運作啦,但我相信出版一本書好多時出版社決定掛?
如果墨巴同大家講話唔好意思大家,病港2依家停兩年先出返我之前了承諾個啲故你又ok?其他巴打又ok?
墨巴出文機器啫,唔識影分身
墨巴嘅故係好睇我都等緊寂之鴉2,我都有俾錢買書
但作者想幾時寫就幾時寫
你想睇墨說寫某啲故唯一方法就做佢老闆俾錢佢要求佢出某啲故
Btw你都識講口頭承諾,家陣唔係公子會簽合約
係,其實第一同第八冊俾人買晒,其他人買唔到,所以先會返印

香港賣書唔會賺到錢
我愛墨巴🫶
上面做乜野
作家係墨巴嘅職業,係人都要搵食啦,況且本書係咪再版我相信係出版社決定。你之前買左咪唔好買,今次比之前買唔到嘅人買囉墨巴有逼人買?點解會話係掠水?

雖然我都好想墨巴寫返女童軍/特工嗰啲走咗數好耐嘅系列但係呢啲係作者決定,依家病港多人睇咪寫病港先
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞