[是咁的] 我喺加拿大住咗十幾年, 識到一個女仔叫Z...(3)

1001 回覆
48 Like 10 Dislike
Z睜大眼望住我:我遲吓係咪搬去嗰邊囉!

我:吓,即係邊度呀?

Z用支煙指住個北面:右轉上Richmond hill.

我:啤...

Z:啤乜嘢...

我:冇...

Z:冇就唔好啤啦.

我:哦..

Z伸手摸一摸我個頭:小c子乖.

我:係...

Z吸多啖煙之後,就講:咁講好咗㗎啦,嗰日我等你接我.

我都吸咗啖煙之後先答佢:係係....

我啤嘅原因係因為我諗起b剛剛講完唔好將所有嘢撈埋一齊...轉頭就撈埋咗一齊....

希望到時b同z相遇唔會爆炸啦....
其實咪正常一個人一個囉, 一定唔係靚到痴線, 但醜樣又輪唔到佢...第一眼算係文靜鄰家女孩feel?
個森林咁濃密, 唔覺意行錯路都好正常啫
我好仆街咁…期待爆炸…
唔爆吓關係唔會有突破?
不願置評
我覺得最少係親和力強,gftable 既女仔
雖然未必靚(睇唔到樣唔知)

可能加少少男仔頭性恪(豪爽)mix 少少娘娘格(小C子)
係WO, 突然醒起, 阿嫂話要生B WO
有沒禁欲呀

老婆呢排全部返早, 我未起身佢已經返咗工

一返到黎一係趴喺個電腦面前睇戲, 一係瞓死咗
我諗girlfriendable呢樣嘢好個人啩?

至少喺我識得所有BIC嘅人入面, 冇一個人會唔妥Z. 就算之後同A女佢哋反咗面, 佢哋都仍然只會針對我一個, 有時都會借啲意串鳩k, 但永遠冇人夠膽拉Z落水.
計劃通 驚男人最痛多定生B多?
驚生仔

生女我ok
你唔捉住老婆來扑點生呀
(到時真係仔只可以恭喜你, 要生真係好快D生, 你諗下你仔女10歲你就50, 點陪佢玩)
我老婆好信嗰個紫微抖數話今年“有機會”懷孕, 如果中獎10-11月會“生仔”吖嘛

斷估避開咗呢段時間先嚟屌, 有機會生女啩
用我一向鍾意用av女優黎形容嘅興趣, 我終於搵到Z似邊個

Z唔笑嗰陣勁似由良かな
當然身材同高度唔同

MM係似FC-PPV-3132642
屌 MM真係好正
最撚恐怖嘅連身材都勁似, 只係MM個肚腩啲肉少啲啲
咁k似邊個
k故講過啦
仆街失憶了
MM又邊個失憶 樓豬食咁多女 記唔到咁多
問答比賽開始
隔離診所姑娘, 後入好撚正果個
邊個最少毛?邊個最識吹?
諗住讀者問答大會咋,讀者問、讀者答
你老婆係咪屬兔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞