[是咁的] 我喺加拿大住咗十幾年, 識到一個女仔叫Z...(3)

1001 回覆
48 Like 10 Dislike
見Z好似若無其事咁, 攪到我知點算好..心諗你屌鳩我強吻你又好(雖然事實調返轉)、或者捉住我再打多陣車輪又好, 點都好過扮冇事啩...

不過....可能..maybe...Z禮貌上見我控咁埋, 順口打個車輪啫?冇乜嘢嘅...

諗諗下, 唯有真係起身, 戇鳩鳩咁拎起件衫、開門、準備去廁所沖涼..

當然臨走前我又拎多支煙, 入到廁所坐喺個屎塔上面、望住個抽氣扇一路食一路諗, 到底沖完涼返入去用咩態度面對Z好呢....

Z就話飲醉酒啫, 但我清醒㗎嘛....

Even係佢主動錫我、但我亦都可以避㗎嘛..

避唔到, 都唔使伸埋條脷過去㗎!?

信乜撚嘢自己身體經驗呢!??

而家奶嘢啦!!..

唉.....

不過...
好在冇多手除撚咗Z啲衫褲, 再插埋入去啫...

如果插埋入去再射撚埋, 就真係大撚鑊...

呢刻只係打咗陣茄輪啫, 應該都仲有得兜嘅..

外國錫下面錫下嘴啲嘢好正常, 社交禮儀嚟啫...

我哋進行呢個社交儀式嗰陣, 只不過係唔覺意多咗條脷咁解...

冇事嘅冇事嘅...

喺我苦惱咗一大輪,沖咗個又熱、又耐到自己就嚟暈低嘅熱水涼之後, 決定行返入房, 面對Z呢個我已經面對咗七年, 理論上應該熟到不能再熟, 但第一次令到我唔知點算好嘅人.

當然我唔係赤手空拳、毫無防備、光脫脫咁行入去打大佬.

我係慢煮緊自己嗰陣時, 一早已經諗好咗一個萬無一失嘅解決方法.

就係先發制人.
先耍Z去沖涼, 扮曬有咩等佢沖完返黎先講, 而我就跟趁呢段時間諗辦法, 令自己九秒九瞓著....

然後...到第二朝早先算...

所以一開門, 我連門口都未行入去, 就勁英勇咁大大聲講:喂!我沖完啦!到你去沖涼...啦?

急口令咁一口氣講完個幾隻字之後, 等咗陣見Z都冇反應,就鬼鬼鼠鼠咁伸個頭入房, 望過張床到睇真啲...

..發現Z個身瞓喺單人床靠外面呢一邊, 但就面向埲牆嗰邊喐都唔喐, 好似已經瞓著覺...

仆你個街..丫..

原來Z仲早過我用咗個計劃.....

突然一種完全放鬆嘅感覺, 真係有個心入面發出嚟, 成個人差啲腳軟跪低.

我行入房順手閂埋門之後, 挨住個衣櫃慢慢坐落地下, 喺枱面包煙拎支出嚟, 諗緊好唔好點著佢.

因為既然危機暫時解決, 當然想食支煙relax吓, 但又擔心啲煙味會整醒Z...
喺我猶豫緊嗰陣, 我養咗好多年嗰隻黑色貓刻兔, 突然喺唔知邊度行出嚟, 之後仲行咗上我大髀瞓低埋.

為咗唔好臭親隻貓, 我唯有放底支煙摸下佢, 順便平復一下, 自己一直緊張嘅心情.

一路摸住發出咕咕聲嘅刻兔, 一路望住日瞓著咗嘅Z, 就諗難得佢好似當冇事咁, 斷估頭先佢都係飲醉酒啫...冇事嘅...可能瞓醒連佢自己都唔記得咗呢?

我冇謂特登叫醒, 佢畀個氹自己踩丫...

當我諗通咗之後, 刻兔突然間坐起身, 望咗我一陣之後自已行咗去, 感覺好似特登過嚟畀時間我諗嘢咁...

望住佢扭吓扭吓嘅背影, 嗰下我覺得不枉我咁多年嚟一日三餐無怨無悔, 淨係呢三隻貓今晚不斷嘅助攻, 已經值回票價.

如果Z呢單野我聽朝真係大步檻過, 就決定聽晚餵佢哋食罐頭自助餐...

到我熄曬電視同燈, 順便插好電話條叉電線、放係Z身後面個櫃頂之後, 就好小心咁跨過Z,自己攝埋去床嘅另一邊瞓底.

正當我合埋眼諗住今晚終於玩撚完,有咩等聽朝瞓醒先算嗰陣...

一件比頭先yellow label之吻更加衝擊嘅事, 原來已經醞釀完畢,只係等緊我自己中個頭入嚟送死..
除晒衫等你
勸咗咁多次你哋終於聽得入耳, 淨係除件衫唔除條褲
屌完Z就會消失 唔好俾我估中
你估中呀, 我仲忙緊當老婆執嘢, 都係佢頭先約咗舊同事出去食lunch我先偷雞有時間執文, 既然你估得咁準, 幫我接力吖不如
係Z除晒等你
其實一直以來都係Z食你,從來都無你食住Z
唔會啦
咁一隻手掌拍唔響嘅
佢….
剛剛老婆聯絡咗七海, 聽日會送啲箱過嚟pack嘢, 即係之前pack好曬嗰啲, 又要再拎返曬出嚟

但係老婆2號就上機, 3號嚟收嘢, 估唔到搬屋都要做deadline fighter

總之呢幾日出到文嘅我就出, 出唔到嘅屌細力d, 我都唔想
呢個真係蒙頭入閘, 不過係女家全部蒙住個頭
癲到
話時話, 我之前去Sydney玩嗰陣時住喺bankstown, 附近(餐廳、商場、咖啡舖等等)存在大量恐怖分子

包到得對眼嗰種
去叫雞.
唔單止你肉體, 連個銀行戶口都可以俾人榨乾榨淨
sdy真係超多韓國人

鬼妹25前都ok嘅, 之後好多出事
冇時間、冇力去.
淨係sdy cbd兩日已經行咗五萬幾步, 冇力再行
好想試吓俾k強姦 瘋狂中出
我只能夠祝你他朝君體也相同
Brisbane好似仲多韓國人
我之前讀書嗰陣都問過啲韓國妹, 佢話佢哋通常係去泰國學英文、之後飛澳洲讀書一條龍
到我都沖好之後出到嚟, 已經見佢攬住佢送畀我嗰張被瞓著覺, 咁我咪好似上次一樣熄燈打陣機,然之後先達落床.

但唔知攪乜, 嗰晚我聞住z嗰陣香味, 一直都瞓唔著喺到碌下碌下.

唔知係咪因為碌碌下整醒咗z, 佢本身係背住我瞓, 轉成面向我:小c子, 怎麼啦?

我:丫...唔好意思整醒咗你? 我只係瞓唔著啫..你瞓先啦唔使理我...

z靜咗幾秒之後:睡不著啊?...你看我丫.

聽見z無啦啦講咗句咁嘅嘢,我就自然擰過去望住佢, 跟住z就用極快嘅速度貼上嚟嘴對嘴錫咗我一啖, 之後瞓過嚟攬住我:小c子,晚安.

大佬呀,原先都好地地瞓唔著啫, 戇鳩鳩數下綿羊應該冇問題,但z而家成個人香噴噴咁樣貼過嚟,我又完全feel到你對波, 仲要嘴咗一啖, 點瞓呀仆街..

而且我feel到個吓我心跳勁快,快到應該連z放喺我心口上面嘅右手都應該feel得到, 雖然之前都覺得自己係, 但呢一刻我都好肯定今次完全係中曬招嘅感覺...

跟住諗左陣, 就忍唔住話:兄弟....其實....想同你講樣嘢好耐..

z:怎啦?

我:其實..我...鍾意咗你好耐..

z:....

我:要唔要同我一齊?

z:.........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞