[是咁的] 我喺加拿大住咗十幾年, 識到一個女仔叫Z...(3)

1001 回覆
48 Like 10 Dislike
睇返第四部個名, 你應該估到
會唔會外國花球又大紮d
多謝
飲大左去紋身
我唔飲紅酒㗎, 唔記得咗喇
個主題好獵魔士
DLC?
DLC , BTW GET 唔明有無屌
get唔到, 就唯有繼續睇落去啦
其實無屌係鄧你唔抵心up , 戀人未滿果隻
有心

嗰幾年我過得幾開心
開心過就得
有時有結果又唔係一件好事
係喎
樓主過慣左被動強姦既生活
你估下?
有沒阿嫂同K姐電話contact, 有料爆
頂過,大部份時間都無咩野
可能果陣後生身體好掛
樓主食女無數, 但回憶返會喊既我估剩係得Z
其實好睇你有冇意識/準備去頂個波/花球
撞中你個頭唔同地方差別都好大
仲有力度,重量同被撞個個人既體質
嚴重起上黎覺似中左一拳都有可能
早晨
今日要晏少少先出到.

老細其中一間酒店俾 council 追殺緊, 如果12號前搞唔掂council要改嘅野, 就要強制停業.

所以今日勁多工人過嚟整嘢, 我要過嚟監工
咩都要做
驚新仔搞唔掂.

而且council啲要求真係極度無理.. 差唔多要求每隔幾步就加一盞exit light, 仲要裝撚正喺人哋房門口

又要無啦啦喺走廊裝幾道門, 同換曬啲鎖.

仲痴線到要係有兩塊落地大玻璃組成嘅slide door到裝bar lock, 班工人黎到個個拗曬頭, 完全唔知可以點樣裝
某程度上嚟講, Z呢次短暫嘅消失, 係屬於萬有引力拖住地心吸力去溝不可抗力, 之後情投意合三力雜交生出黎嘅結果造成.

嚴格嚟講, 並唔似得之前嗰幾次, 係佢自己選擇性失蹤.

所以, 我哋之間嘅關係, 仍然冇乜特別大變化, 繼續個個禮拜見幾次.

有日我同D剛剛食完晏, 準備行一陣就去睇戲, Z打電話嚟:喂, 搞緊咩呀?

我:同D係 Scarborough Town center hea緊等睇戲, 有咩幫到你?

Z:冇呀, confirm多次, 我哋今晚係咪過去Baton Rouge食飯呀?

我:係呀, 話咗你老人家生日嗰餐去嗰度食吖嘛, 枱都book埋..

Z:咁好啦!你慢慢hea, 我轉頭去沖涼化妝先...

我:喂!book咗八點呀, 我七點半到過嚟接你, 你咪撚遲呀又...

D聽見我咁講就呆一呆, 正想開口嗰陣我就用手勢示意佢唔好問住, 我因間解釋畀佢聽.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞