[是咁的] 我喺加拿大住咗十幾年, 識到一個女仔叫Z...(3)

1001 回覆
48 Like 10 Dislike
丫屌, 你改d唔改d
Z係咪已經濕晒??
屌未
屌你走左成星期, 褲都除埋你交D咁既野出來?
黑人大哥s同我stand by!
笑左
上面咪有巴打幫我接咗力囉, 你追佢丫唔好追我

我老婆仲有幾日就飛, 啲嘢都仲未執好, 一陣搞唔掂唔洗你班黑人大哥, 佢會直接屌爆我
笑右
未, 但就快.

pack唔切箱畀我老婆屌爆
快D拿拿臨pat箱出文啦

有沒諗過如果過到加拿大Z變姐K姐2號好似係香港咁捉住你來扑野搞到家破人亡點算
變左
巴打介唔介意望一望底下呢個PO #6呢個留言

https://lihkg.com/thread/3268700/page/1
我哋琴日pack咗大半, 之後老婆收到七海電話, 話佢哋嗰邊會安排聽日送啲箱過嚟, 即係我哋琴日pack嗰啲錯撚曬, 聽日收到之後又要再pack過
唔同省, Z係Toronto, 我哋去calgary
佢會搬
然後好似以前咁
半個鐘內到
佢哋可能會點吓頭 問候吓 然後已經唔知講咩好
我就用緊telus, 要新樓先有fibre, 都幾穩定
電話我就用緊fido, 佢係rogers network, 但得4G, 平過Rogers

我屋企都有三貓喎, 睇下你黎到卡加利點聯絡先
有時真係唔洗講野嘅
我老婆而家租嗰度係新樓, 起好冇耐

我舊時都係用fido city, 屋企internet 用bell.

只不過諗緊, 如果屋企同埋電話用同一個台,會唔會有啲咩優惠, 或者佢唔使煩咁多樣嘢
Shaw 好似用哂network 同mobile 有平
但好似得兩蛙先有fibre?
呢個就唔清楚 租嗰度包咗Wi-Fi 自己用緊virgin cheap plan
Hate speech
見到句兄弟就知唔對路
剛剛收到租約睇完都覺得幾撚過份

1)個房東有權係租約期內anytime賣撚咗間屋
2)房東有權只需24小時writing notice,就可以入屋做inspection
3)租約期最後60日或因賣屋, 房東有權隨時帶人嚟睇樓
第一點關咩事呀,業主幾時都可以連租約賣樓嫁啦
係第二第三同香港唔同之麻

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞