[是咁的] 我喺加拿大住咗十幾年, 識到一個女仔叫Z...(3)

1001 回覆
48 Like 10 Dislike
未. 屌.
見到唔係咁好咁囉

係咪一諗起K,有D嘢頂住咗呔盤
冇可能
冇咁長
咁個肚腩呢
希望樓豬可以遇到k
舊款mini唔洗長都頂到
係時候了
有文出未呀
要星期日先有, 剛剛去完旅行返嚟攰到仆街, 坐喺度四點幾鐘已經爭啲瞓著

剛剛去完驗身, 因間要出去同朋友食飯, 聽日仲要幫老婆執埋啲行李,夜晚又出去食飯
echo應該都得

部echo坐落去明明同yaris差唔多, 但唔知點解就係短到揸唔到, 踩油門嗰陣對腳勁辛苦
13歲男慘成伊斯蘭國性奴 強迫吃威而鋼「和8女愛愛」讓她們懷孕
https://lih.kg/3315009

諗起樓豬

陪老婆執喼, 執到就嚟兩個都瞓著
啲貓遲啲先跟你走?
係, 搵咗貓貓移民公司安排, 可以等到同我同一班機去、或者早d直送我老婆租嗰到都得
小小分享,嗰時同老婆long D,佢自己一個住
啲貓貓個時跟佢住,情緒上幫左佢唔少
係, 搵咗貓貓移民公司安排, 可以等到同我同一班機去、或者早d直送我老婆租嗰到都得
我都有諗過呢個問題, 不過佢想我個visa批咗先send 貓, touch wood移民局發咩神經我卡關, 啲貓又要寄返返嚟, 貓貓無啦啦又受多次
幾時先有文
聽日盡可能有, 因為仲要幫老婆執箱
好得意
calgary 巴打有冇home internet 同 phone plan好介紹?so far得telus同bell我係識得嘅

租屋搵咗西區一間新樓, 1bedroom apartment, 1700一個月包水電煤, 之前睇中1bedroom+den, 1750, 可惜搞得手續嚟畀人租咗
如果大家仲記得....我好耐好耐好耐好耐好耐之前, 係曾經同Z拍過幾個月拖.

雖然, 我哋拍拖期間的而且確有拖手又攬過, 除咗唔知點解從來都冇錫過之外, 當然有瞓過同一張床, 但我從來冇食過Z.

每次都有朋友問起呢件事嗰陣, 我都會以我死咗好多年嘅阿爺、同想佢仆街死嘅阿爸嘅性命擔保, 我同Z拍拖嗰陣, 我真係冇食過Z.

對於熟悉我嘅人黎講, 呢件係一件極度可怕、不能接受、難以置信、百分百覺得係我鳩噏或者只係Z唔俾我講出嚟.

有時連我自己諗返起, 都覺得幾不可思議, 但唔知點解當時嘅我又覺得完全冇問題、好ok喎.

好似Z係我心目中, 真係自古以來、神聖不可侵犯咁....

所以當Z講完 “冇事呀!唔信你試下!”之後突然一手捉住我件衫領, 將我拉向佢, 仲要係嘴對嘴、連條脷都伸埋過嚟嗰隻嗰陣, 應該係我同佢識咗七年嚟嘅初吻.
有時係一啲突如其來嘅危急關頭, 霎時間會令到你個腦一片空白, 完全斷片乜柒都諗唔撚到, 雖然係咁, 但久經訓練嘅身體, 係會自然作出合適、對應嘅反應.

但你只要平時多d鍛煉自己嘅身體、增加各方面嘅經驗值, 到急關頭放手一搏、願意100%去相信自己過去努力得返嚟嘅成果, 你嘅經歷絕對唔會出賣而家嘅你.

所以當我因為taste到yellow label到底係咩味而開始回魂, 我個腦先剛剛load入緊“ 咦?發生乜事?點解會咁嘅?”呢幾個想法嗰陣, 我身體原來一早已經自動波幫我選擇咗同Z打茄輪...

而且係攬埋一堆, 仲唔知已經打咗幾耐....

總之係打到某一刻, Z好輕力咁推咗我一吓, 咁我自然醒水起身向後縮, 雖然我唔敢直接望Z個樣、而我身邊又冇一塊鏡可以畀我見到自己個死樣, 但我估計大家個樣應該都幾尷尬.....啩?

至少我係囉...
到縮開之後, 我拿拿聲坐返喺張櫈到, 飲埋罐黑啤順手點著埋支煙定定驚先, Z就繼續瞓喺我張床上面,但擰轉身用個背脊對住我.

喺我唔知講咩好講, 只能夠戇鳩鳩擔住支煙,望住Z個背影嗰陣, 我養緊嘅三隻貓入便, 其中兩隻平時一向特別鍾意黐住Z嘅貓粟米同紅鼻哥,唔知係醒水定點撚樣, 突然之間唔知喺邊度捐出嚟然之後跳咗上張床, 喺Z面前懶可愛咁瞓低咗.

Z用好似自言自語咁嘅聲調, 講咗句:點呀你兩個...
講完仲就好似自然咁伸隻手出模吓佢哋, 然後兩隻衰嘢, 即刻喺度扭身扭勢典床典蓆、仲要咕得勁大聲.

Z摸咗陣, 就擰過嚟望住我講:喂,你睇你啲貓, high大咗咁喎...你餵佢哋飲酒定隊咗貓草呀?...

我順口答Z:係囉係囉...佢哋...鍾意黐你呀嘛...
見到我兩隻貓神助攻, 我呢啲做主人嘅...梗係第一時間閃人..
我即刻又再加多句:咁你摸住先啦,我去沖個涼...

Z懶洋洋咁答我:好丫, 你沖先啦,沖完到我...
之後擰返過去繼續撚貓.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞