(樹窿) 即將分手 岩岩分手既你 入黎取下暖

1001 回覆
456 Like 9 Dislike
拍緊好似唔開心過單身
對方只會諗自己
有問題想討論,佢就唔睬,到我問到炆佢就話分手
就算我事後認錯想有共識以後點處理
佢都堅持所有問題岀自我
佢自己絕對冇問題

對外人,朋友屋企人
佢成日扮到好錫我,但相處落根本唔係咁
雙重標準,大聲喝我,應承左嘅野唔做,用力推我篤我
開始覺得行唔到落去
其實如果對方都無任何回應 已經唔需要講啲咩
如果佢有心同你一齊 佢會抽時間同你傾

如果你覺得愛佢係咁唔值得 就唔好再用時間係佢身上
去埋個旅行就正式分手 唔知會唔會崩潰
拍左幾耐?
知道要分手仲去旅行做乜
四年,頭半年之後covid long d分過手,返黎一齊住近一年
佢話係我逼到佢咁
但一隻手掌拍得響咩
我唔發火佢就扮睇唔到我
要原諒一個人唔難 如果知佢肯改
但如果佢做既事錯得太離譜 就好難再信任佢

如果選擇左唔原諒 就請你好好move on 錯不在你
唔好再睇舊相啦
愈睇愈放唔低 我唔係覺得你要del左佢
始終呢份回憶好珍貴
但唔好再睇
我係女想問吓各位男仔
如果發脾氣嗌交到最後連個男仔都丟低個女仔喺條街度自己走咗去
其實呢啲男仔係咪可以分得手?
我出軌 鍾意左第個
準備同現任分手了
如果係我 嘈到點都好 我唔會掉低女朋友
三年內性生活唔協調,佢覺得自己唔吸引默默承受痛楚,而我自卑唔夠膽面對自己同面對佢,一直都冇坦白講,唔講當冇事。最後佢幾日前我自己好攰啦,要死心就分手了。

決定為咗自己同埋為咗一段關係去正視同處理,我有信心可以解決。但係唔知道咁樣可唔可以令佢回心轉意去相信多最後一次,相信我哋嘅關係仲有希望同未來。我除咗睇心理醫生同仔細解釋返性生活問題嘅心路歷程之外,我唔知道仲可以做乜嘢去證明一直以來唔係佢吸引力有問題而係我心理有問題(佢話有心理創傷) ,去證明件事係可以被解決嘅,令佢覺得我哋嘅關係會變返健康
我自己就唔會 但可能件事令佢太嬲?
如果你話係條街發脾氣 佢氹你又無回應佢
可能佢都會好委屈
如果係決定分手 就唔該決斷啲
一係就唔要現任 一係就珍惜返現任
唔好兩邊拖
早啲入嚟就好 就係無unfol
啱啱經歷完見到佢有新歡
佢過得比我好 都係好事嚟
只不過我越沉越深 上唔返嚟了
試下㩒一㩒unfollow

揾啲野比自己忙下

諗下為一個唔再愛你嘅人而傷心,值得嗎?

放手,也許是救贖自己,唯一嘅辦法

回復單身都不覺荒涼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞