(樹窿) 即將分手 岩岩分手既你 入黎取下暖

1001 回覆
456 Like 9 Dislike
強硬到分離先改變
往往分開先可以教一個人長大
但個一時間 受傷既都係兩個人
以後唔好再做返以前既錯事啦
唔一定架 可能佢轉個頭就同咗另一個一齊呢
岩岩同佢分開左
雖然我好想同佢行落去
但係佢始終覺得我地兩個唔夾 最後選擇分手
時不時都仲係會諗起佢
碌到佢既IG 睇到佢啲相 個心仲係會嗱住嗱住咁
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊屌你老母我以後只會繼續自己努力

我只會在乎自己有冇進步
我唔會再理你點覺得我陪唔夠你
我只會keep grinding 繼續努力成為一個更加好嘅自己
等你後悔
收皮啦臭西
同女朋友一齊4年幾,開心既時候好夾,但唔開心既時候好似啲問題永遠都解決唔到,過一排又再復發又嘈過,大家都攰,逼於無奈下分手,但其實都仲係好愛對方,睇開咗了
因為你唔識自愛 冇底線
同左另一個一齊都會受傷 其實你hurt得佢好勁
唔代表佢唔愛你 只係佢迫住走
到佢拍下一次拖 佢都可能會掛住你 一樣會痛
分左手會即掛住對方係好正常 要好多時間去接受
如果可以 試下unfollow佢ig
我知踏出呢步好難
但如果見到佢有新歡 你會生不如死
過來人既經歷
分手了,第一次佢好決絕話好攰,有冇得救…想要一次機會
我投入左 所以輸左
試下過一陣再搵返佢
比少少時間佢攰下 感受下佢無左你之後
係更加辛苦 定 無咁攰先

如果佢覺得唔拍拖比較舒服
就多數都無回頭
投入正就會輸得好徹底 好卑微
下一次拍拖 可以愛一個人 但唔好愛太深
除非你感受到對方都好愛你

感情永遠都係要雙方一齊付出
得單方面付出 唔會有好結果
真係唔好愛太深 最後自己傷
死纏爛打係咪唔好
希望你睇到 我真係可以同你做返朋友 唔明點解問左你一句閒計就即刻block晒我
我都係 差唔夠一年
明明係佢追我先 但等我上曬心先話唔愛
到今日都忘記唔到
而家無 比d時間自己 比d時間佢
你愛佢啲乜

簡單啲黎講 / 你唔岩佢
當段關係對到好唔平等既時候 就會咁
如果關係平等 你放佢係第一 佢放你係第一
就大家都有人照顧 有人安慰
但宜加你係好下既位置 有唔開心都唔敢講
講左又會亂諗
同我一樣 好似將來已經無希望咁
將自己放係第一位啦 ching
到自己好好既時候 就會遇到一個愛你既人
到時你再決定愛唔愛呢個人啦
同我差唔多 兩個人平安無事個時就覺得呢個人好岩 好幸福
但當有事發生 總係係到逃避 仲係用分手做方法
好攰 真係好攰
係 我認
唔識自愛仲要好愛對方
令自己條底線一次又一次咁降低 無左自己同尊嚴
咁樣佢咪會仲攰
要搵合適既時候
係岩岩分左手?
定分左一段時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞