(樹窿) 即將分手 岩岩分手既你 入黎取下暖

1001 回覆
456 Like 9 Dislike
有 不過佢聽唔入耳 佢話忍咗好耐 次次都係咁 搞到我自己係咁諗 做錯咩 我有做咁多錯事?
分手後 我依排係咁諗 其實自己做錯咗1-2次
係呀 淨係識得話我呢個仔啲脾氣呢 唔會覺得自己有份縱佢
感覺呢個唔係一個原因?
中間無嘈過大交/生活唔協調?
我成日都覺得 如果一個人心死咁離開
你做咩都唔會挽回到
我唔知你地之間已經去到咩地步

女要挽回一個男 比較易
但男要挽回一個女仔 係非常之難
除非佢真係愛你愛到死心塌地
咁係分左手未
有時啲情侶發脾氣 都會del相
冷暴力我都感受過 真係好恐怖
I am not angry, i am in pain, and you put me here.
The person who’s supposed to love me more than anything
無啊,我地都好愛大家
但係佢心中除左我仲有另一個
必須要2個揀1個之下
我就係犧牲個個
算係分咗 但係忍唔住搵佢
收入少過2萬就咪拍拖害人
過多排再搵佢
希望佢搵我問我點溝佢唔係撚我啦
應該問 點解份愛可以咁短暫
短到好似出現左都察覺唔到咁
建議分手,就算你勉強頂落去我覺得最尾都唔會有好收場
曾經好接近結婚最終分手,所以俾咁既建議你
我覺得你問既問題好睇對couple點經營段感情
我都係拍長拖分手,宜家回頭望自己完全唔識經營段感情,當中既愛係好幼稚
嗯,唔該哂你
另外一個答案就係睇你有幾愛,如果覺得好愛又認定左佢既話不妨俾多次機會大家,唔得就算

身邊有朋友係被帽分手,後來佢發現自己好愛ex所以最近復合左
5年前已經試過比我發現左,個時我原諒左一次
今次比我再發現,佢話係無聊,佢想我比機會佢
但我想繼續同佢一齊,但我唔知點樣繼續信佢
點解你俾佢傷害第二次 都仲想繼續同佢一齊?
從來都係最重情嗰個 先至傷得最深
我覺得咁既話情況完全唔同,原來你已經俾過一次機會
出軌呢啲一次都嫌多,我係你會決定分手,無謂再俾機會佢傷害你

咁講好難聽,但可憐既人必有可恨之處,如果你仲俾第二次機會佢傷害你,咁你都有責任,我覺得
我既建議都係好似我上面個comment咁,如果覺得好愛不妨俾一次機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞