(樹窿) 即將分手 岩岩分手既你 入黎取下暖

1001 回覆
456 Like 9 Dislike
喊得出咪幾好 證明你都仲可以面對 仲可以有情緒既宣洩

我連喊都喊唔出 所有野都屈曬係入面
趁最後呢個機會講清楚自己既感受
其實都預左最壞既打算 就唔怕講
知道咗佢同另外一個男人去旅行,雖然同佢分開咗一年,但係忍不住都喊咗
其實好正常嫁 巴打
始終你都係真心愛過 始終都有回憶
我曾經係條街見到個前任 我個心都跳得好快
但我知道個種感覺 只係一種回憶
過多一排 你就可以好明確知道 啊 原來曾經都有過佢既出現 希望佢生活安好

我個時同初戀分手 都好痛苦
但過左一段時間 就算知道佢結婚 都唔會再有心痛既感覺 諗返起以前都覺得自己好傻 原來時間可以减淡一切 好平淡咁同回憶共存
心痛到係條街喊到不停,當初愛得太深,到分手就有幾痛。已經係咁搵野做迫自己出去行下,點知一停低,成個腦都係佢。

而佢就同緊另外一個人開心緊,好唔甘心。
你記住你宜加係唔甘心
仲愛唔愛 將來你自己都話返比自己知
巴打 留意po2
有啲說話都係想覆你而打上去既
Post 2:
(願你不再迷失) 即將分手/岩岩分左手既你 歡迎留言 (post 2)
https://lih.kg/3303863

想搵陌生人訴下苦既你 歡迎係呢到或者post 2繼續講 我會繼續覆你 互相支持

希望幫到你
享受過程,與其怨恨,倒不如相忘於江湖
過左差唔多4個月
係app識左個人之後
反而重新諗返起ex
對果個女仔好抗拒 出完街就del晒D野
又變返好似分手冇耐啦
成日諗返住佢 好彩冇再喊返
結果傾成點啊
完全唔會有心去識人
所以我都無掂呢啲 唔好要自己仲辛苦
一個人咁過會比較好
但短時間都唔會做得返朋友
如果其中一方仲有感情
仲辛苦
依家當睇女app
有緣咪講幾句
個抗拒感黎得好突然
出出下街就有
投入唔到就唔好玩啦
傷害自己又傷害人
都match唔到人
所以我都唔敢對感情哩啲太過有期望,佢有問過我一句我同佢一齊係咪好大壓力,
其實個一刻我諗到原來我為佢改變左,改變到我做唔番原本既自己,
改變到原來我既生活太過圍繞住佢,忽略左身邊,什至親人,
結果可能大家都唔開心,好多野都勒得好死,fwb ,性愛會變成令對方開心滿足唯一既野
分左一個月,仲係成日諗住佢
一個月太短時間啦
我自己覺得起碼要半年
由同居 到 而加番工放工都係自己一個 十分痛苦
正常嫁 巴打
大家分手都一樣咁痛
比多啲時間自己消化 人會習慣寂寞
好撚想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞