(樹窿) 即將分手 岩岩分手既你 入黎取下暖

1001 回覆
456 Like 9 Dislike
你仲可以眼濕濕 好事黎
我已經痛到喊唔出
個種一直屈係心既感受 但紓發出黎都無機會
其實唔關男人幾時會成熟事
我都有要求我女朋友po合照 咪一樣無
我都以為我既付出可以改變佢 但佢都係放唔到個心落黎
我以為佢會係陪我一世既人
但佢並唔係咁覺得
佢知我心痛 但下一次又要我再痛
之後用分手去做解決方法 要我痛完又痛
我好唔明點解唔可以改
後尾我明啦 係因為佢唔愛我
擦光所有火柴難令氣氛像從前閃耀
至少感激當日陪著我開甜蜜的玩笑

聽到呢兩句就會爆喊
有無聽過呢首

等 終於到夜深
才能收集上次你 留在飯店那紙巾
夜更深 不敢送贈的吻
全憑我手中的偷拍照 營造著你那體溫
我 如果想一世人 和你過
平時就要企後幾吋 去幻想 別要摸

https://youtu.be/EZ_TK8HdlCU
過往亦有呢種經歷,咩分手亦是朋友
其實真係不相往來 唔好再有任何聯絡
對雙方先係最好
祝樓主早日捱過釋懷⋯
其實我都唔明點解要做朋友
佢地兩個既一個決定 傷害左4個人 兩段感情
我無要求佢block對方 只係唔好搵對方
如果一開始係咁美好 個時就唔會分手
仲點解要諗返起佢呢
唔好繼續聯絡先可以大家最大嘅痛苦
因為好多回憶係有你有我
如果保持聯絡只會不斷勾起過往交往片段
有人覺得絕情 但咁樣先係比到大家向前尋覓
新一段感情最好嘅方式
回憶係好珍貴 但唔需要時時刻刻諗起
我都唔會諗起同ex既點點滴滴
我會用行動去表示自己既忠誠

呢個世界好多人 好多人都比你/我好
但係我眼中 另一半先係最好 最值得我珍惜既人
只係佢仲未識咁諗
我都要面對屋企人 都係扮曬無野
佢地仲係咁問:女朋友呢?
一次又一次回憶起我既心痛

希望黎緊既日子 唔洗再經歷相同既痛楚
真係唔好allin 除非你好明顯知對方係愛你
人地付出一半 你咪付出一半
一段感情失衡就等於結束
啲親戚黎拜年
自己咪坐埋一邊 扮到乜事都無
係到睇手機 係到做自己野
佢地有佢地傾計打牌
明白你講咩,一方面提緊自己唔好再衰同一樣野,另一方面又覺得好遺憾
佢應該唔係咁既人黎既
至少我仲信佢
你有無follow佢個啲
如果有就真係唔好睇
會hurt爆 唔會放得低
抵死啦 陽萎性冷感又唔去搞真係抵你冇人要
究竟要幾耐先走到出嚟 佢係我初戀嚟 就算依排係咁出去搵朋友 但係最後返到屋企 都係感到無比空虛
其實點樣確實feel到佢愛唔愛你
當你會問呢個問題既時候,你心中有答案
佢唯一嘅缺點就係唔愛你完全明白
初戀好難
我自己個時用左成年時間
開始有自己生活 先再拍拖
後尾見佢結婚都唔再心痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞