(樹窿) 即將分手 岩岩分手既你 入黎取下暖

1001 回覆
456 Like 9 Dislike
你都要好好加油 我知道係好難捱
有咩心事歡迎上黎講下
她連whatsapp都block 埋我我同佢講等我半年
我會等佢 同你諗嘅一樣唔明佢點解會一去就去到盡頭
連少少餘地都唔留俾大家 明明大家都冇做錯任何嘢 死得不明不白
真係好唔舒服個心up住up住

共勉之!加油!
咩事分手?
有無人個心好似分開2 邊
1邊好大愛 乜都對佢好 可以點付出都得
1 邊好撚mean 想睇到依個對你唔好既人仆街/返黎求你 比你屌7
好極端 我明
次次有唔如意都講分手 但明明個問題係可以解決
如果你決定等 就等 係呢段時間做好啲自己
我覺得如果你好愛一個人 而佢對你一次又一次唔好
多數都會處於1既狀況 但有時負面情緒爆煲 會有出現2既時候
有時都會好唔明點解要對一個愛你既人咁衰
點解唔可以改 點解唔可以投入 個啲時候 就會好唔甘心 會諗啲好差既野
有病唔肯睇醫生 辛苦係隔離個個
係 付出哂所有心機同努力想復合 出面個花花世界咩都無放係心
如果覺得我係復合路上做得唔好 可以同我講 可以炸我型 但竟然同左第2 個都唔講 唔係我打去都唔知
因為睇左醫生 就等於承認左自己有問題 佢會逃避
佢既行為已經證明左 佢無放你係心上
我都體驗過
要自己去發現 原來佢曾經係呢段感情上 同過另一個一齊 真係一世既陰影
就算同下一個拍拖既時候 我諗都會有條刺係到
唔會敢相信對方
個日講完早抖之後就冇之後啦
好掛住佢但唔敢搵佢
利藍名絲
原來係絲當左巴打咁叫你追返佢
如果佢係對你有意思 佢應該會主動搵返你
可能比多幾日自己
如果你真係好愛佢 過多排佢都無搵你 咪試下搵返佢
可能佢都驚你只係飲醉先搵佢 唔敢騷擾你
終於要分手㕸
好驚以後搵唔到個好似你咁夾既人
但係你始終唔係愛我
我除左放手之外都無野做到
成個故事我同巴打你一樣
認真愛人無好結果
對方會有壓力
唔知幾時愛情變到角力咁
巴打無事 我會係到陪你

但你用到‘終於’兩隻字 應該之前都經歷過好多唔開心?

可能你好夾到佢 但佢夾你唔到
因為佢始終都放唔到個心落去你到

如果你想 不如講下發生過咩事?
我一定會睇曬佢 將你既唔開心 不捨 都講比我聽
我都估唔到自己會有經歷角力既呢一日
感覺就好似拔河咁 我以為係我身後會係幸福既終點 我就好努力咁捉實條繩 向後拉 向後拉 但拉到一段時間 隻手都流曬血 向後望一望 發現原來等緊我既唔係幸福 而係懸崖 係呢個時候 如果我再繼續拉 我會跌落去深淵 千劫不復 同一時間 發現對方都無拉過條繩 而我亦都停左係到 任由雙手流血 等到對方肯拉我返去為止
感覺呢樣係通病黎 拍得耐又好 拍耐唔耐又好
當一樣野得到手 就唔會變得珍貴
失去左 發現原來幸福唔會一直係手上 先會回憶起同佢既一點一滴 先會發現 原來個個人真係好愛錫自己 唔係中意咁簡單
但到自己醒覺既時候 已經太遲
已經錯曬 成件事 只可以過冷河提升自己
大半年年幾後 有緣見番 得番陌生感 個人同以前唔同曬 先有機會再一齊番 而且家下得番熟悉感 同抗拒 , 提升自己之後 就算對方有男朋友/女朋友 之後都可以搶番 成件事無錯 爭取番自己真正鍾意既野
當然到時你都未必有興趣一齊番

依段時間要反思 改變
森林好大 ~

我自己係咁諗
我地大家都好夾
本身預左5月就會走
點知分手呢日黎得咁快
唔緊要啦,我一定會搵到個好似你咁好既女仔
祝你幸福
明呀 好怕揾唔到另一個人可以咁夾 大家都付出過咁多
神早流流講呢d個心會好唔舒服
樓主會唔會加我tg傾傾,唔知點做好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞