(樹窿) 即將分手 岩岩分手既你 入黎取下暖

1001 回覆
456 Like 9 Dislike
你呢世人仲會拍其他拖
唔好再犯同樣既錯
無左信心就的確好難建立返
除非對方真係付出曬所有去維繫
當然你都要努力接納

佢點傷害你?
有啲Frd聽到佢點對我 就話佢其實都唔好得去邊
而我就係咁不斷放大佢既優點 放到自己好低咁
有時都係到諗 點解佢可以咁決斷而我繼續沉淪落去
除左我真係好愛佢 我諗唔到其他解釋
叫做做返朋友喎
我諗我下一次 都係會用全力去愛
但係要學識愛別人嘅同時都要愛自己
學識自己嘅情緒唔好依賴晒對方 變到冇咗自己
雖然講就易 但係到時真係做都唔知自己做唔做到
大家一齊加油 我都開始學習正視返自己 嘗試搵返自己
絲打抱 我都係咁
條導火線係話我踩左佢條底線 之後攤牌個晚佢都有鬧我
身邊既朋友話係佢包容唔到我 但我覺得佢已經好好 好錫我
好想返去以前咁兩個人開開心心 互相關心對方
我都唔知點箍到煲 成日都話女追男隔層紗
宜家連點入手箍都唔識
嗲功行頭 男人係心軟既 一日唔得2日3日 當中講D以前大家都開心既回憶 點樣對唔住果D大道理 講1次就夠 最緊要係情感同回憶 令佢唔捨得 唔好再鑽牛角尖
佢連WhatsApp都無覆我
好想打電話俾佢 又驚煩到佢/佢唔聽
啲Post又話俾1-2個月自己同對方
做好自己再吸引佢返黎
宜家我都唔知點先箍到
我係掉轉 女人決絕起上嚟 我做咩都無用
其實係咪提分手個個=決絕
因為將我哋既缺點放大左
我係到諗自己真係做咗咁嚴重咩 ,其實佢係唔夠愛我 ,所以一個小問題可以俾佢講到好大件事咁 我淨係識企係到由有佢駡
有緣既點都係會遇番佢,向前看吧
多謝你可能因為係第一次失戀所以先咁崩潰
我會好好吸收今次嘅教訓 成為一個更好嘅人
用錄音方式 send完段錄音留低一句文字話唔想煩到你 所以將心聲錄左音 叫佢得閒聽

記住唔好打千字文 千字放越睇越傷心
可能係感情基礎無打實到
所以之後就好易因小事而出事
你哋中間有冇好好咁溝通過?
同感
因為一開始佢同我講將來 我唔相信
係佢之後做既行為令我慢慢相信 呢個人可以行一世
當我相信大家鐘意大家 咩問題都可以解決到
而佢已經選擇放手 我仲係到爭扎
唔洗佢做主動 係我想挽回返佢個人同心
直到呢一刻分開係事實 但我唔想接受
其實詳細原因係點 幫你分析下
我就係初一send左個千字文俾佢
雖然講到好隱晦 會尊重佢既決定
但好想同佢繼續編寫屬於我哋既故事
人生總會經歷挫敗,挫敗令人進步,一直順風順水好易令人原地踏步,加油吧
有道理 但無人想跌得咁傷。。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞