(樹窿) 即將分手 岩岩分手既你 入黎取下暖

1001 回覆
456 Like 9 Dislike
我自己都有depression
捱落去 都辛苦左咁多年都未死得
咁但係都應該會有解決方法
咁做傷害到人又傷害到自己
到時你會好有失落感 今日有人陪傾 聽日又無 就算聽日有 都總有一日會停 都係要面對
加上 好易令自己犯錯
比自己靜落黎 面對眼前傷痛 一個人做自己野 睇片好 做運動好 學新興趣好 唔好有咁多外人既介入
巴打 我同你一樣 我早兩日先俾人飛 原本以為遇到個可以一齊行落去既女仔 各樣嘢都好夾 大家亦好愛大家 甚至覺得自己從來未試過咁愛一個人 好想好好珍惜 全力付出 起初都會有猶豫有戒心 但因為對方向自己走近 所以自己都放開懷抱all in了 點知到自己愛得最深既時候佢就離開咗 話自己當初冇諗清楚就太快一齊 然後而家淡咗…

已經過咗幾日了 都仲係完全接受唔到 move on唔到 冇哂自我價值 覺得好攰
鐘意自己一個可以週圍flirt其他女仔定點先
明明一段關係係雙方經營
去左邊自然會想話俾對方知
如果去到覺得自己報到 覺得俾人管
咁呢段關係佢都唔係咁想負責任
同我一模一樣
我好鐘意佢 對佢會有心跳嘅感覺
但同佢嘅相處會感覺到佢唔係好重視我
將自己嘅時間睇得比同我相處重要
師兄,有無故事可以分享下
一樣啊ching 我真係好痛
原生家庭已經有啲複雜 每次以為行到落去嘅關係 都有各種原因令段關係無咗 心很累
即係佢要所謂既空間?如果係咁可以同你講,佢搵緊其他機會,或者揀緊,
唔係話要放手,但係唔好成副心機精神放哂落去,佢隨時會走
應酬既意思係咩先?
俾個例子你,我個個又攬又餵又肯陪我行街轉個撚頭咪又係咁,冇咩係必然既
感情好複雜
調番轉諗,俾埋signal你咪算好,好過係度哂錢哂時間,
識著個影后,捉唔到佢諗咩仲死,而家香港個啲,同你扑埋野都可以係朋友
我明白啊!我家庭背景都好複雜😭😭巴打共勉
係啊
我地雖然都算一齊住 但佢幾乎晚晚都會出左去做運動
就算唔做佢都會話好攰唔想諗野想打機/休息
同我食飯果陣又會掛住玩電話

好想佢每星期會抽一兩晚好好咁陪住我..
依家好似得返夜晚做愛先有啲交流咁
咁其實你地兩個似係得番性,當佢搵到個令佢更加滿足係性個方面,
而你條女個一刻又中意佢,咁就出事啦喎,
成個基礎錯哂
我係女果邊
佢有時連去邊都唔話我知
去到12點先返黎等到變長頸鹿..

之前佢見我有啲悶悶不樂
有幾日陪左我去街 同佢一齊真係好開心
會有從心而發嘅笑容

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞