(樹窿) 即將分手 岩岩分手既你 入黎取下暖

1001 回覆
456 Like 9 Dislike
佢都經常性咁做
次次傾唔啱就會話走啦
然後丟低我喺條街度
我好掛住你啊b
我唔要咩多姿多彩咩奢侈既生活
我淨係想你係我身邊
平淡幸福咁過每一日
因為你 我咁大個女先真真正正學識咩叫愛
但我永遠都已經唔可以再好似愛你咁愛其他人

我淨係想愛你一個

如果今世都唔可以再一齊返
我下世都會想再遇返你
再愛你
但係係生活中好似斷左聯絡咁
話就話冷靜
我都好想比時間空間大家諗係咪適合一齊
但其實無溝通既冷靜到最後係咪都唔會有結果?
分左手 仲要佢咁對你
做乜鬼朋友 好缺朋友咩
如果和平分手 就唔block對方 唔干預對方就得
分得唔好就真係unfollow乖陣 唔好要自己傷心
辛苦你啦
我知道呢啲時候好難受 但憑心講一句 只有時間可以凋淡一切
叫你分手/唔好諗 我知斬好難
我明白 放心
如果講出黎hurt到你 唔好意思
因為佢未夠愛
我明 我相信你都明
如果佢拍拖拍到連自己另一半唔開心都唔陪
我只可以講佢真係完全無放你係比心
佢連續陪屋企人兩星期 無問題 可能屋企人身體唔好 而且都係陪屋企人 唔係陪朋友個啲

但如果講到係唔開心 想佢陪 佢都唔出現
佢真係唔識得拍拖
我諗就算一個15 16歲既小朋友拍拖 聽到另一半唔開心都會即刻出現啦
咁呢個好明顯佢問題
一遇到問題佢就逃避 所以我覺得呢個位係佢問題
我同我女朋友嘈交 個問題係佢錯 大錯都好
我都會送到佢返屋企
唔開心還唔開心 保護女朋友/尊重對方 好重要
如果唔開心 不防係呢到講下發生咩事
分左手? 未分?
無溝通既冷靜?
但我睇落其實你地都知個問題出係邊
我知道你呢一段時間好難忍 不如試下兩星期?
我覺得如果你太耐唔搵佢 佢會覺得你唔愛佢
但如果你太快搵佢 佢又會覺得你太chur 順口開河
佢講話做住朋友先
但係我好驚做做下會比人friend zone左
我知愛係需要兩個人都付出
只係我未係好識拿捏比佢冷靜同chur佢既中間位
我仲要已經同佢到達談婚論嫁嘅階段
我好唔想同佢結婚
但係我唔知點開口
我好驚佢
我驚一開口佢又會鬧我又會對我郁手
然後又丟低我係條街
郁手?
呢啲會對你用暴力既人 點做老公?
但宜加係仲有傾計既?
定完全無搵對方?
無揾la
佢前幾日都hea覆
然後我都驚chur到佢
過多幾日先再關心下佢現況
證明下你都仲等緊佢 但唔好提復合住
陽萎性冷感性無能
食粒藥就搞得掂你都可以唔去做

睇翻你講女朋友好痴身 話埋比你知
鐘意痴身鐘意身體接觸攬攬錫錫嘅女仔 通常都係比較有性需求

我睇你都係不如單身一世啦 你滿足唔到佢的
但我好驚
唔知點同佢開口
有一次佢真係差啲扭斷我隻手
佢事後完全冇道歉
仲話係因為我發脾氣
仲問我”咁斷左未”

最大問題依件事佢個男仔fd係隔離
但都竟然覺得冇問題
仲鬧埋我一份
最近鬧交都覺得好kick
一齊都幾年,但好似大家都唔明大家諗乜咁,對方又成日諗住做自己,但佢做自己嘅同時完全唔顧人感受。
呢幾日不斷諗,仲可以點一齊行落去,將來再有分歧嗰陣,覺得佢都係顧自己先
你唔驚你呢世都要有呢個恐懼
搵埋屋企人/朋友都好 陪住你咁講
係公眾地方講 大把人做證 幫到你
如果愛一個人 幾攰都會想見 因為自己都會好掛住
有心抽時間見 就一定可以見到面
所以離開下啦 無必要再比人咁冷淡咁對待
斬到纜就斬 斬唔到就慢慢接受
痛下痛下就會無咁痛

我諗你都已經有答案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞