(樹窿) 即將分手 岩岩分手既你 入黎取下暖

1001 回覆
456 Like 9 Dislike
唔開心唔緊要
人點都有情緒

我做樹窿
未必秒回
但24小時唔瞓陪伴
Tg: E766666
自己真係好唔捨得 一次又一次既挽回 一次又一次既失望同難受
一樣
手都唔知分過幾多次
上一次分完佢係有啲改變
但慢慢又變返以前咁

一方面每日都覺得好唔開心 知道要分開
另一方面就好唔捨得呢段感情
同你一樣樓豬
分咗手差唔多半年
我真係好努力搵目標俾自己
俾個機會我 釋懷又好 增值自己又好
但我都仲迷失緊

個種我對佢由心而發嘅愛同付出 我永遠都會記住
但佢最後都講咗好多好難聽嘅嘢
同做咗好多令我好失望嘅事
個心依然好痛 好似穿咗個大窿
佢仲未愛得你夠深
有改變 但始終都唔係放左你係第一位先
如果係愛 就應該會肯不斷向前行 希望你開心

佢肯改 可能純粹係內疚
一直都feel唔到對方在意我

新年了,過得好啲
我體會過
真心付出 去愛一個人 但換黎佢hurt你好多次
係會好失望 但你仲好愛你 所以你依然放唔低
我唔知你巴定絲 但如果可以 試下物色下異性
當你發現你遇到一個好愛既人個時
你就會釋到

時間/新一個既出現 都可以幫到走出困境
但唔好搵水泡
i know that feel bro
但自己又好在意對方 對比愈黎愈大
愈在意佢 就愈希望佢在意你
但佢一直都做唔到
頂住 我自己都有depression好多好多年
所以每一次都痛得比人深
有咩咪試黎講 我又唔識你 你又唔識我
有時同陌生人放下負 會舒服啲
我有時都唔明 點解呢個世界會係咁
明明有人好珍惜對方 有啲就好唔珍惜
有個人珍惜自己唔係應該覺得好幸福嫁咩
點解唔可以因為對方珍惜自己 而選擇珍惜返對方

如果你男朋友可以好似我咁珍惜另一半
我女朋友可以好似你咁珍惜男朋友

咁會係幾好既一件事呢
唉屌 仲未接受到
唔愛咪唔會珍惜囉
我都你 仲未接受到呢一切
你經歷左啲咩
你愛嘅人恨你
做人真係無乜意思
幾咁失敗
你會發現自己根本唔deserve

所以真係唔好高估自己嘅能耐
無論係忍耐傷害嘅能力、給予人幸福嘅能力等等

以家只希望逐少改,成為一個deserve幸福嘅人
係啊 唔愛就唔會珍惜
就等於我地愛佢方 對方做過咩錯 我地都咁珍惜一樣
愛情咁失衡 就只會有一方好痛
唔好話憎 可能係唔愛
好似自己幾好都無用 係點都改變唔到
一齊咗一年多啲,一開頭好地地直到半年之後佢慢慢淡咗。佢話要空間,咁我咪比。好快就少咗見,放假佢話攰唔想出街,我就佢 搞到成幾個月都冇見過面,只係間中傾吓電話

心中一直知冇咗被重視同被愛嘅感覺,但係以為等佢忙完就唔係咁,我有叫佢陪多啲我,換嚟嘅只係sorry我攰之類嘅說話

今日同咗佢講分手 但係其實我好唔捨得
你做到呢個決定 好叻
其實佢咁對你 都已經好表明到一切
我有次返工 5點幾起身 ot到8 9 點 個人已經攰到死
我都特登去搵一搵女朋友 見佢幾分鐘
因為我真係好掛住佢
講完分手佢有冇啲咩回應咁

唔比對方擺上心都真係好難受
應該唔係 come好左就算有會同大家講聲
而家就唔知jm9
都係就黎分
就係因為一個男既纏住佢
我話唔鐘意咁
之後就嫌我煩管得多
準備分了
唔知可以點
一齊左三年 最近分左手
一直都知大家其實都唔夾
佢話自己係自私 只會擺自己係第一位
自己就擺佢係第一位 凡事都以佢為先
為件小事嘈交 最後佢好絕情咁講分手
真係好愛佢 即使知道無結果都想繼續一齊
今次真係重傷..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞