講真 真係好羨慕啲男人有個用CHARLES & KEITH嘅女朋友

869 回覆
2615 Like 1115 Dislike
我都想識下月月清買名牌袋嘅女
求樓主介紹
其實男人嘅消費都可以好高
你見周街Tes撚就知
唔好同我講平
平極都要幾十萬 大把人一樣買得起
你又唔諗下佢地啲錢點嚟?
買樓 買錶 玩紅酒一樣
自己中意咪買囉 點解咁撚中意理人點買得起?

係咪一定要套自己嗰套窮撚邏輯去諗人呀
每個人人生都有唔同追求
事實就係咁 我預左多負評
顧掂你自己先啦
On9
小ck追住人地d 熱賣款黎抄
你都可以類比到一樣
唔少男人口講話鍾意樸素慳家嘅女
但實際佢地睇得上眼嘅 都係有打扮 身光頸靚嘅女人
咁又何必怪呢啲女物質拜金呢
見到啲飛雞日撚日咩住Hermes返工
個幾月換一個袋
好撚錫住架 落雨攬住個袋
心諗 咪又係湛橙汁
男既買錶,女既買袋,都好正常啦

錢就係要黎駛架啦
好奇想知搵到錢我諗佢個位都咁上下大?佢吾用下啲名牌,啲客同細嘅會點諗佢?唔好以為用名牌就一定拜金啦,佢只係一張入場卷嚟。
係係係
你啱
唔係覆緊你都插把嘴埋黎
你講得啱
斟呀傻鳩
盲字都唔識多隻
你又做邊行咁撚把炮
不如講多少少
點解呢個回覆咁on9都咁多人讚好
定係葡萄人地女朋友搵70,80k一個月
幫樓主誠徵只用C&K絕世慳儉好女友

pin this la
你介紹左我用c&k嘅囡囡先ok
事實喺你廢 關乜撚事實好多囡沒錢呀?
有沒數據睇下
正正經經一個女仔返工,邊度搵到咁多錢買名牌袋?

講真 有幾難啊
正正經經一個男人返工,邊度搵到咁多錢買廿萬一隻撈?
乜撚野喬丹
你唔係話要名牌 要威咩
咪同啲大陸狗一樣囉
有咩問題?
窮撚想洗人腦,最好條女做雞比錢佢買撈買車買樓,再幫佢養埋小三就very good啦
仲有人地點搵錢同搵幾錢你唔會知
我夠識有個女仔住屋邨 普通ol成日買野
以為佢月光族
原來佢自己有搞網店搞市集 根本大把閒錢
買完仲每個月最少儲五位

身邊起碼一半人有副業
接freelance 搞網店
個世界大把搵錢方法
可能你嘅眼界認知凈係可以靠做雞搵sugar daddy搵錢
呢句博屌
大把女仔正常返工都搵好多
其實小CK近年偶有佳作架,已經唔係早期咁下下抄款 同埋我覺得「抄」呢樣野好難講嘅,模仿大牌子風格又算唔算抄? 好似celine呢啲簡約款,小ck又出簡約款,咁又算唔算抄?

我都會用小ck啲袋,最緊要自己鍾意就ok
如果我係女人我都想身光頸靚啦
仲同你呢啲廢物男人挨窮買mk公廁袋咩

仲有香港其實好多有錢人同埋人均收入都唔低
所謂名牌袋頂盡萬幾至幾萬蚊個
講到要做雞先買得起 都唔知笑你目光短淺定仇富好
依個就係重點
上面成班傻錯曬重點
笑死 新年撚狗
其實做個sales都15-20k起/月啦

買個袋幾雞野都係,點會買唔起
買名牌就大陸人?
D名牌邊度出架?
你落小ck睇下先
D支那人多到仆街呀弱智仔
嗰條友係想講佢條女好有錢好勁
呢位巴打就兜野ban落去屌柒佢
咁事實上 唔好話男仔啦 好多女仔都冇搵咁多
屌到咁應 咪like囉

當然好多巴打係搵好多
但唔好忽視 其實搵少過五萬嘅 大有人在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞