講真 真係好羨慕啲男人有個用CHARLES & KEITH嘅女朋友

869 回覆
2615 Like 1116 Dislike

最主要係想佢有幾個見得嘅袋換下
已經買左樓移左民,
然後再久唔久買下名牌袋又點計
樓豬係咩人咪識d 咩女囉
點解有平靚正嘅袋唔買,係要買啲名牌又唔實用嘅袋?
用得名牌都係膚淺嘅女人
搵到錢買野係選擇 可以買貴野 亦可以買平野

點解唔戴casio 要戴pp ap vc?

點解唔揸byd toyota honda 要揸 bmw benz 波子?
車嚟講
Toyota Honda 夠做啦
奢侈品一向都係咁
男女冇分別

買名牌嘅包埋虛榮
同埋有啲design 的確係靚
點解買toyota/Honda 唔買無牌子?
點解要揸車唔搭uber?
點解搭uber唔搭的士?
點解搭的士唔搭巴士?

一句到尾個人喜好,從來都唔明點解d人咁鍾意話人地用名牌袋虛榮,據我觀察就從來無身邊用名牌嘅人話唔用嘅人乜乜物物
鍾意靚嘅嘢有咩問題
實用最緊要
有餘錢做下定期 買下債權好過啦
樓主會唔會用買小米唔買其他牌子
好撚多窮酸男人正皮 恐怖到

勁多人Focus喺用名牌袋
我都廢事嘈
你會唔會兩個月換一次車呀?
你又知我/人地無?
我宜家有車有樓仲有多兩層放租
都要有生活調劑,每個人都有自己洗錢既方法,學我阿媽話齋:錢洗左開心過先係屬於自己
正想講呢句
我女朋友都搵到啦,自己廢就覺得人地要靠做雞
裝得落嘢嗰啲款賣緊四五六七皮
班女買唔起又要充大頭鬼咪用啲細到散銀包咁嘅袋再加個布袋裝嘢
其實你知唔知有啲一折高仿.
好多機心女自己買就買高仿跟住叫人送真貨再截現.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞