講真 真係好羨慕啲男人有個用CHARLES & KEITH嘅女朋友

869 回覆
2615 Like 1115 Dislike
所以你咪只配用小ck囉
點解用名牌袋就係冇自信
柒撚咗可以自摺收皮 唔需要講埋啲廢話意圖嗱返渣沙 好撚尷尬...
Sorry 我女朋友都搵差唔多100k一個月
但佢用c&k袋
各位可以隨便屌我了
名牌會買,小ck亦都會買. 喺人用袋,唔係牌子配人
又一個唔睇晒就屌嘅人
我講緊每個月買袋嘅人呀
咁啦
你每個月買個袋俾你條女啦
每個月都買
買夠3年好冇?

所謂名牌袋頂盡萬幾至兩萬蚊個之嘛
自己圈子都係搵得萬幾蚊仲要冇bonus個啲廢男人以為全世界都同自己一樣
事實上大把女做幾年嘢起碼都2萬up even係做sale
仲要屋企冇負擔嘅買個袋有幾難
去一次日本都皮幾嘢 去少兩次都買到個袋啦
真心有幾難
其實係呢句出事

本身都唔贊成為左買袋月月清
但咁樣講到所有買袋既女仔都係月月清
老實講
正常女人最多一年買一個… 仲會用好多年
而且你要Chanel Prada Dior 先會幾萬蚊一個,一般牌子萬零蚊就有…

C&K嗰啲用一排就會爛… 一年買幾個,不如去買個longchamp 師奶袋

你不如睇吓啲女係咪著名牌衫褲仲好啦,多數仲要賣唔返出去,著一季就換

你可以唔買名牌都好大洗……想寫衰港女有好多嘢寫,但名牌手袋完全唔關事
巴打真係少有Get到我point嘅人
我女朋友
唔駛羨慕 其實好易搵到
咁點解唔用名牌係捱窮?
刪左成句我諗冇乜人會屌樓主
佢太睇少而家d女嘅搵錢能力
真係
金鐘中環果班女OL 都不能不話用名牌的
唔通拎住個Muji 藤袋咩
刪左成句我諗冇乜人會屌樓主
佢太睇少而家d女嘅搵錢能力
而家啲袋加左價十世啦,仲停留係石器時代?
好多袋2萬起跳啦,你話萬幾個啲入門款手袋支那人都睇唔起啦窮撚咪再洗啲女腦啦
有冇咁多月月換?除咗kol 好小見月月換
你到底識埋啲咩人
用迪卡濃既女先高質
講真啲男人返工戴撈揸車係見客有face為左個「面子」,啲女又何嘗吾係,我企到咁上下位置,吾用返個靚啲嘅袋,啲客啲細嘅又會點睇我呢?
啲垃圾窮起上嚟好得人驚,要逼人陪佢窮仲要理解埋佢個套
我考慮不周
我以為正常都會睇前文後理去理解
我意思係「我肯定佢搵得唔多嘅女仔」
點解仲可以一個月換到幾次袋
仲要係個條line一睇就知價 幾皮野左右嘅

表唔表達到呢樣野?
大佬 呢個世界咩人都有
有人做雞換袋
都有啲係自己搵到/屋企有錢
你淨係留意到前者
咩人睇咩嘢
繼續圍爐屌女人係雞
你條柒頭正宗 憎人富貴厭人窮
我打份風流工成身U記 但我架車都過百萬
我都好錫車架
使唔使比你笑?
你又做盛行咁巴閉啊
睇見個標題都覺得嘔心 打撚哂飛機 最好用超市環保袋Tim 又平又環保 襯返你條寒酸撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞