講真 真係好羨慕啲男人有個用CHARLES & KEITH嘅女朋友

869 回覆
2615 Like 1115 Dislike
咁唔係norm嘅話有咩問題
搵1%嘅人嚟講?
多謝絲打真知灼見
我承認我睇佢地係偏頗咗
因為我有另一啲朋友同我呻過佢屋企啲野
話結婚買樓 個女人冇付出到
進而幻想去佢地都唔去為個家庭而付出

兩樣野唯二關連就係女性,同埋名牌袋
本身就係住公屋訓碌架床 你做咩用佢講audi benz法拉利 根本唔係同一個channel
男人送得一定有企圖,但係佢又受,即係點呀?
即係佢條女俾送禮嗰條仔預約做愛呀!
送定個靚手袋俾條女,到時分左手咪到佢囉!
個袋訂金嚟架!

師兄睇黎經歴過唔少
我就毒撚無女唔洗驚帶綠帽
不過因為見過唔少呢啲case
所以一早已經放棄左溝女
你點證明係1%?
你嘅唔係norm,原來係norm呢?
原來係你唔知,其實係99%呢?
你點證明呀?
你個fd無能啦
咁唔滿意咪離婚,一路呻又一路同人地過人世
人哋返工係揹住公司俾嗰個袋返工

仇女仇到ff咁多嘢
包包換鮑鮑丫嘛

btw連兔好得意
女版樓主:

好羨慕啲女人有個揸BYD嘅男人
又平又環保

我從來都唔笑人家境 我都唔少朋友住公屋
但樓主呢類窮寒酸仇女撚
真係要恥笑一下
2023年仲有人搵萬幾???觀塘區普通茶記lunch都60起步啦 老麥加價 好快茶記又再加 你都係搵萬幾???究竟點生存

窮男人應該好似啲雞仔咁
未發育就拎去做飼料就啱
好勁喎巴打
唔知你係唔係日日調教到自己老婆返工養埋頭家 自己unun腳
求賜教
咁係你個frd廢啫,搵埋啲咁嘅女人
得罪講句本身你對女人用名牌袋就有偏見啦,
你大可以開個post話「真係好羨慕嗰啲男人有個願意同自己一齊奮鬥努力嘅女」㗎
搞乜春嘢又ck袋啫
呢啲野硬係有一兩個喺身邊
根本同班地底泥拗係冇任何意義

叫佢解答下點解麻甩佬可以炒價買PS5 炒價買波鞋

音響 相機 全部都可以過萬起步~十幾萬

仲未計打機課金 叫雞 上深圳邪骨開會員卡增值29999
咁客觀啲講 一齊奮鬥嘅女女 係真係吸引過unun腳 等餵食嘅女女架喎
樓主原來未訓
不如講多少少
話哂咁大壇生意
想聽下你點發蹟
人又你揀,唔滿意咪揀其他,係度呻物春
吾知你點調教啦反正吾洗要人養先
做你條女好撚折墮,淨係配用小CK
用個Chanel都吾知會唔會比你家暴
1個名牌手袋都冇先係on9
去高級啲嘅地方都失禮死人
除非你哋2個都係公屋生活圈
你自己都話係你自己幻想出嚟
因為朋友女朋友係咁,就全世界係咁

我都話係得窮撚先最多要求

有錢佬要求樣靚身材正
窮撚:樣靚身材正,純品,唔鍾意名牌,要搵到錢可以幫手供樓,要讀到書可以教小朋友,平時煮飯做家務,最好係處女但要淫底
其實個重點係揀咩女嘅問題(即係性格問題)
同你一齊奮鬥嘅女女都可以買名牌袋,兩者無衝突
其實唔洗搵好多 普普通通搵2萬一個月
一年買一個比自己都唔過分啦
買名牌唔代表係港女 用環保袋都唔一定係好女仔
眼光唔好咁狹窄啦
想知樓主點樣由上連登賺40蚊撈到做黨主席
但樓主個個都覆淨係唔覆我
當你學識睇多人哋嘅優點(多過睇缺點)
你先會易啲吸引返一啲多優點嘅人

呻屋企啲嘢好多人都會有,我都有女性朋友出晒錢買樓,個老公剩係需要畀屋企雜費,連碗都唔使洗飯又唔使煮。
但呢啲嘢聽得多嚟又有乜用呢?

呢個世界都好多女人唔好名牌好慳家,問題係人哋又可能有其他缺點令你睇唔上眼,eg外表唔吸引,比較被動,唔識嗲男人。
如果你想要個慳家,又樣子中等,又識嗲下你嘅女人,唔係唔得,問題係好多男人都係鍾意呢類女人,到你遇到,又爭唔爭到呢?
一個成日覺得其他女人貪錢又乜都諗晒去最衰嘅男人應該好難爭到呢啲女人,人哋要揀都揀個開開心心多啲正能量㗎啦,除咗小部分因為原生家庭嘅鍾意做聖母、專門去救啲MK嘅女人啫
佢咁insecure
條女開始買名牌又會話佢變咗,買名牌化妝裝身係想勾佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞