講真 真係好羨慕啲男人有個用CHARLES & KEITH嘅女朋友

869 回覆
2615 Like 1115 Dislike
收皮啦走入去CK搵女朋友啦咁
不如開多個po話去女人街買假袋仲實際
真小人同偽君子嘅分別啫
因為你未遇到樓主
乜撚嘢名牌效應
唔係射個term出嚟就扮學術討論
男人努力啲咪得
月入70k係基本
同佢講都嘥氣啦。香港男人嘅思想就係覺得女人老馮陪佢捱窮!
其實女人都需要人錫 tum 開心。鍾意男人送自己名牌 出錢幫自己。有條件就唔會揀一啲窮鬼縮骨男人。結埋婚冇錢 仲要做家務做各樣嘢 女人到頭來一個仙都無 仲俾人話現實😂。

倒不如不如直情嫁個有錢人 請個工人做家務得閒飲茶 仲有錢收 老公又鍾意自己 人都開心啲。或者直情單身不嫁。港男質素太差揀唔落手🤮🤢

只有一啲冇本事嘅男人 只會雞蛋入邊挑骨頭🦴 無法負擔另一半嘅物質條件。指責人哋,從來冇諗過自己係冇本事冇錢 縮骨又自私😂
柒撚左都要諗下串返人轉頭
你呢d人心地唔好
唔識就唔好衝柒
mini Evelyn, herbag 呢
250萬 bonus 香港邊有窮人
蝕喺股票嘅錢都可以買幾個hermes了
手袋仲可以升值
可能我男朋友都想我買手袋多啲haha
對唔住
我真係冇去睇過專門店幾錢
不過十幾萬係聽係外國做代購嘅朋友講
一萬幾千人哋唔會睇得上掛
消費同收入唔成正比冇問題架,我都聽過有人每月要找min pay 卡數,我就真係唔知為乜
不過屋企本身有錢另計
你唔係話要買特殊皮好似鱷魚皮個類嘅話
其實所有袋都under 10 萬
樓主冇女 confirmed其實佢係羨慕緊其他人有女
如果係咁嘅心態去買要袋換袋
咪即係窮人扮有錢人
都炒到3萬啦
我真係唔明買奢侈品嘅價值係邊
買樓買車化妝品護膚品我明,有實用價值
但一個袋幾萬我真係睇唔透
之前信用卡俾人盜用碌左個名牌袋,我先知咁貴
好彩cut 得切
其實唔關事喎,有錢唔代表高物欲
不過你咁講其實係無敵
咩都可以唔洗討論
香港真係冇窮人 一街都月入10 萬up
幾百萬人逃税 跟住幾百萬人現金出糧
幾百萬人海外都有物業查唔到
擺明東施效顰 想學人高登仔講肯捱麥記嘅女友呢啲gimmick
結果又講得唔到肉
炒價唔同專門店喎...
零配以我所知都仲有
無架 你唔明咪唔好買
仲有咁多人同樓主認真討論
同死牛一邊頸嘅人講幾多都係嘥氣
濕鳩樓主仲吹到用小ck就係勇敢乜乜柒柒
不如話埋著uniqlo而唔著其他名牌brand/潮牌嘅人都好勇敢
柒咗就收返埋啦 仲衝出嚟柒同人強詞奪理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞