講真 真係好羨慕啲男人有個用CHARLES & KEITH嘅女朋友

869 回覆
2615 Like 1115 Dislike
想知你條女買假撈俾你係咪ok
大家都係抄款
樓豬話你地唔諗將來呀

窮撚圍爐post黎
it's not about functionality
講真 男人邊會珍惜呢啲女仔
幫佢慳 陪佢食平嘢 條仔生日出錢出力
都係俾人嫌唔夠新淨 唔夠識打扮 唔夠有上進心
最後都係會出去搵啲mk妹扑嘢
有撚用咩
抄款都睇得上眼嘅女不了
廉價袋點抄都唔會有名牌嘅精緻感
要求咁低分分鐘平時成日著淘寶衫
一陣又話我狗公
自己條女太大洗係唔好
但afford到就ok
話用雜牌先係好老婆就多左
我有同太太去西班牙買 Hermes,亦有同佢去新城市廣場買 CK 。

樓豬又會話唔識儲錢 唔要得架啦總之唔肯同佢個死窮撚捱就係雞啦
新潮文
睇完篇文我即時話送CHARLES & KEITH俾條女 因為冇用過名牌嘢,但佢話個hellolulu未爛 咁佢算唔算唔肯用
計我話用c&k嘅女 好無class又勁唔尊重知識產權,帶出街都驚俾人笑
佢係唔知Chanel價定識唔到高收入嘅女?
BTW三萬都唔算係高收入㗎喇
但Chanel有啲款兩萬有找
搵兩皮一月都買得起啦
我覺得用ck既女都未必係唔虛榮
你諗吓點解佢要用ck 先?
貪個款靚?但個款係抄名牌抄返黎喎,姐係班女都係buy名牌個設計啦
用ck 可能只係暫時性,到佢地搵到錢/搵到人肯幫佢地比錢,好大機會都會選擇買名牌手袋

我都有研究過ck啲袋,最終冇買,因為呢個價錢買個抄款袋返黎仲要有機會比人笑,我覺得唔抵
另外啲用料我覺得唔夠好,感覺上都係淘寶之類既質素
講大範圍嘅話
真係不斷換款
買到成屋都係名牌袋都唔會係多數女人啦
多數一定係用cheap袋/兩三個名牌袋

人哋講嘅就一定係孤例
連登仔覺得嘅就一定係普遍現象
樓主唔好灰 我條女雖然係用依個牌子既袋 600幾 但全因係我買咗個萬幾蚊既Burberry既袋 佢錫佢袋先用Charles 所以無撚用㗎 女都係鍾意貴嘢😢😢😢😢
老師護士起薪都3皮 買名牌袋輕鬆啦
就算唔買H,C 都仲有好多入門牌子或者小眾品牌易入手
點解要買抄款
樓主呢啲垃圾應該接受到渣kia,byd同小鵬
同意
Ck 袋有咩優勢?
設計係抄返黎
用料唔靚
品牌有少少名氣(出名抄人)
同價位有更好既選擇
咁都揀得落既女醒極有限,一係就懶唔肯做多少少research買袋
呢個真
個重點係冇乜錢又要月月換
月月換
巴打 你閱讀理解有啲問題
建議你屌人之前 學下點閱讀
屌你老母個傻仔
有人話要一齊捱窮?
人地講緊內心價值觀
唔係講緊咁表面既野
你依啲 物質奴隸咪搵返啲港女
咁撚識諗 自己諗 要逼人同你一樣?
屌你老母臭閪 你老母唔做雞 生唔到你出黎知唔知?
買名牌價值觀有咩問題?

佢講到買名牌要做雞先可以季季換仲有問題啦 巴打
你有冇同過佢地傾計
個啲女無咩內涵
有既都係得10%
其餘90%淨係食完屌 咩都唔識
仲要個格咁閪,你要埋我個份
個啲女屌完就算
窮撚就踩單車啦 仲揸車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞