講真 真係好羨慕啲男人有個用CHARLES & KEITH嘅女朋友

869 回覆
2615 Like 1115 Dislike
係 你最有point最有logic
連上面同你認真討論嘅絲都話你冇邏輯啊仲死撐
同你討論咪嘥鳩氣囉
呢啲comment樓主睇唔到㗎啦
你都on9 大把女搵錢好多 男人咪嗰個隻錶6/7 皮
我諗樓主識嘅女仔好多就係窮得黎唔追名牌買小CK(或者買唔起名牌),又或者係窮嘅女仔見到名牌就兩眼發青光。
但係其實好多高質女仔都可以自己搵到啲錢,對生活有啲追求,自然用嘅野就會好啲,不過可能樓主朋友圈無咩呢類女仔
柒到唔敢睇 新logo太校園風 夾唔到咁young
唔追名牌 番去買淘寶啦 買乜柒ck 多鳩餘
係咁換袋有機會係trade
不停賣走舊款再買新袋
同論,好多人唔夠c朗踢波咁勁
點解都咁多人可以批評佢?
佢地有資格咩?
咁佢地係上定下?
你可以唔信,但佢間公司好似因為出花紅都上左新聞, 佢好似上年已經派40個月以上
信呀,新聞賣哂啦,所以話香港根本無窮人
就算搵得中位數,每日帶飯,減少消費,慳慳埋埋
幾個月都會儲到舊錢去買個袋啦
根本大部份女仔都係自己正正經經搵錢,搵得唔多嘅咪慢慢儲錢去買心頭好,係連登仔先覺得所有用名牌嘅女仔都係雞,如果唔係邊有錢買名牌
而唔係Chanel呀,Dior,Gucci喇,啲名牌袋一個幾皮野,正正經經一個女仔返工,邊度搵到咁多錢買名牌袋?

屌你睇到呢到就知樓主on99
成日想帶風氣踩低買名牌
正正經經返工搵錢買袋嘅女仔大撚把啦
你呢啲屌到佢應一應嘅回覆
樓主係唔敢應
自己買無所謂,叫條仔買真係痴尻線,無喇喇洗幾萬買個on9袋,老婆就話無所謂啫,女朋友真係睬你都on9
都已經無理佢…

佢比人既應覺就係自卑囉

佢講到自己好識諗又有投資開 應該知依一刻全球首富係邊個啦

全世界既女都係做雞供到呢個家族變首富

世界就係咁 物質化 由其係香港咁先進既城市
香港地最多係有錢女
有錢人家唔知點解好少係生仔

出入有車接送,又識揾錢,屋企又肯畀錢佢哋學嘢
好多其實好有成就又好叻

袋真係唔駛你買
佢自己唔買爸爸媽媽都會買
同埋佢自己都講咗啦
佢個圈子問題,充斥住買唔起名牌送比女朋友嘅男性,同埋佢覺得人地搵唔到錢但又高物慾嘅女性
我身邊都有啲男仔係咁,成日開口埋口就話「嘩你用名牌嘢喎!」,又係咁chok我搵幾錢一個月,講真關你撚事咩
佢自己都一竹篙打一船人啦,買袋就唔正經,買樓就好正經
佢窮咪識返啲窮人囉,有時都唔知點同呢啲人講嘢
講下個袋個款幾靚,佢哋只會focus係幾皮嘢好貴喎
講下架車隻色有型,又話香港地咁細揸車多餘
明明自己先係井底之蛙,下下ban柒人,做話題終結者
用CHARLES & KEITH咪即係窮又唔肯搵錢又要扮用貴野買copy貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞