講真 真係好羨慕啲男人有個用CHARLES & KEITH嘅女朋友

869 回覆
2615 Like 1115 Dislike
見到有個咩扣分post有感而發
CHARLES & KEITH,係,好多人都知佢係抄下名牌款
但係問心啦,我就想我女人係用CHARLES & KEITH而唔係Chanel呀,Dior,Gucci喇,啲名牌袋一個幾皮野,正正經經一個女仔返工,邊度搵到咁多錢買名牌袋?

但係啲囡囡會覺得,要名牌手袋先顯到身價,又唔可以衰俾啲姊妹睇,
咁點呀?打多份工?傻啦,
搵sugar daddy,搵兵買,搵條仔買,
一季幾皮野換個袋,幾年就幾十萬,淨係手袋咋!
到條仔冇錢買喇喎,咁點算?
揸乾一條仔,咪下一條囉!

又或者,你知我知嘅,做雞囉,
呢啲女講真要唔要都擺,
唔好同我講靚女自然會有人送,
男人送得一定有企圖,但係佢又受,即係點呀?
即係佢條女俾送禮嗰條仔預約做愛呀!
送定個靚手袋俾條女,到時分左手咪到佢囉!
個袋訂金嚟架!

正經女仔如果係同個男人有心行落去,點會買咁撚貴?
一個兩個Ok,但要換下款,靚嘅,C&K幾百蚊,開心下咪算囉,
大家都有打工,大家都要為將來儲下錢,明白搵錢艱難,唔會要條仔破費,寧願自己可能有機會比班所謂「潮流教主」笑用抄款袋,都唔想另一半破費而唔開心

道理就好似有個肯食M記嘅女朋友咁,
唔會介意同你捱,唔使追求乜撚野名牌物質野,最緊要兩個人開開心心
有個久唔久食下一餐好嘅,已經好心足嗰種女朋友
同有個肯用CHARLES & KEITH嘅女朋友
我真係好羨慕
每一季都要換袋我就買唔起俾條月喇
我廢窮
女朋友搵7萬8萬一個月 好正經咁搵

買袋有咩問題?
自己買咪得 又唔洗你買
Let’s make love
Just make love
周街都係名牌
個個都係你女朋友個個都七八萬一個月
人地講大範圍,你就講你女朋友
屌你老母on99
博開年
巴打屌人屌得好生動
羨慕你囉所以咪

但係唔係條條女都係你條女咁搵7萬8萬一個月

買唔係問題

唔好個個月換袋就得啦

有錢當然另計啦
個個月幾皮野換袋
啲錢邊度嚟
佢屌得好精準
最好條女用無印麻布袋
平靚正
其實好多女都搵好多 咩人咪識啲咩女
搵好多 久唔久買一兩個名牌開心下係好
但我識親都係係咁換袋
冇諗過將來 冇諗過投資 買樓 移民
呢啲囡不了
認同樓主。

身邊識唔少女性朋友為左錢/名牌/物質,可以出賣自己
仲要懶係嘢咁話呢啲係真愛
變晒質

香港地 係笑貧不笑娼 真係好可悲!
2023架啦巴打 其實人工都唔一定係一切

人地家境好又話你知咩

同埋你識開啲咩女呀 飛雞 美容定mk
用得無印麻布袋
都係揹住一個冇撚用, 細到仆街裝唔到野既名牌, 仲要成皮幾兩皮野
你識你嘅名牌手袋囡囡

我識我嘅Charles & Keith囡囡Ok?

樓上位師兄比人𨳒都抵,咁幽默
窮男人圍爐區
笑死

自己廢就想搵啲跟佢一齊廢既女
係呀我窮

但係估唔到咁都有條友挑機

要周圍話俾人知佢好有錢

jm9
其實除左Charles and Keith 同channel LV Cucci 之外都仲有好多選擇嘅

Charles and Keith 款靚但真係用唔得耐,用幾個月就會殘左,我寧願俾貴少少買個物料好啲嘅袋,至少都用幾年
正正經經一個女仔返工

搵得多錢嘅女仔就唔正經
到你有個時就唔會珍惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞