講真 真係好羨慕啲男人有個用CHARLES & KEITH嘅女朋友

869 回覆
2615 Like 1115 Dislike
佢地唔係咁諗架
總之女人都好有錢
個個好似大劉咁 一年幾個名牌袋講緊over幾皮野唔係問題
同唔同你諗將來?
你袋都買唔起 仲將咩來呀
廢柴 垃圾
你買唔起唔代表我買唔起
我條女搵7-8萬一個月
廢柴!

有錢到大劉咁 都話其實唔難
都唔知可以講乜
呢啲人都好有問題,講真
樓主仇女仇到痴咗線
我仇啲狗公多啲
明明養女死都唔認
抵佢哋死
睇到佢係咁拎大劉出黎比,一講唔掂人就發鳩晒老脾,就知佢冇得理性討論

樓主擺明覺得所有女人都係雞,唔會聽「女人識自己賺錢買」呢d說話架喇

同佢講落去都晒鳩氣,等佢自己吠撚完就會自動縮返入佢老母個閪話時話佢老母都係女人啊
同樓主講呢d撚明咩其實Furla, KS呢d千鬆d銀又平又襟用

樓主心態:「總之所有女只可以用小Ck甚至更平,用歐洲設計品牌即係貴野,即係臭雞,話知佢幾多錢」
擺明係自己又廢又窮溝唔到條女
然後出post發晦氣
咩叫正正經經一個女仔返工,邊度搵到咁多錢買名牌袋

大把女仔有能力搵到錢
可能樓主廢搵唔到錢,就覺得d女都同佢一樣搵唔到錢,又可能樓主覺得d女個個要好似阿富汗咁,唔俾返工
CHARLES & KEITH
不如用Doughnut袋

都係抄
都係柒
唔好怪佢啦 佢糧尾連四十蚊飯錢都冇要上連登乞人買佢屋企啲垃圾 餓撚到佢神智不清呀
Charles & Keith打手全面進場
ching 唔好太驚訝,樓主個level低我哋理解唔到

人哋係鍾意「養女」又點,死咗又關佢屁事

講時講買番個prada俾表妹返新工用先,廢時佢俾樓主依啲「劣質公公」騷擾,嚇親影響工作表現就唔好
啲女要諗將來都唔撚係同你撚啦仇女臭鳩
係, 班女有8 達通搵錢.
都係叫啊妹出糧買番個名牌袋用先得 一開始篩走樓主呢啲窮酸臭鳩唔敢埋身
呢個真,有長輩用左廿年個袋都仲見得人
你條女搵到錢自己買俾自己緊係無問題啦
假設真係有女死陪佢捱,同佢死慳爛慳

對耐左咪嫌人地寒酸,嫌人地慳錢冇裝身打扮似黃面婆如果唔係都唔會咁多人包二奶
只係一個孤寒/買唔起名牌袋比女人(而又比人逼)搞到自己無女/唔高興嘅孤寒/窮男人
大把女人自己買比自己/另一半有心有力送比佢都要理人地
講到底都係太大惗頭想世上所有女都會出去賺錢會養家,無任何洗錢興趣,錢全部用係自己屋企(aka佢分一半)柴米油鹽,仲要唔化妝都樣靚身材正專一,唔介意男人肥毒矮宅窮醜蠢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞