講真 真係好羨慕啲男人有個用CHARLES & KEITH嘅女朋友

869 回覆
2615 Like 1115 Dislike
好多大陸妹已經玩緊Hermes袋
唔知到時通關樓主見到呢啲十幾萬嘅袋會唔會又心理唔平衡
又要上黎打篇文屌柒啲女
我有好多女性朋友自己屋企本身有錢 父母成日送唔同名牌手袋名錶畀佢
咁有咩問題?同埋依類女仔反而係唔會要求男朋友滿意佢物質嗰方面嘅需求
因為自己屋企都畀到 依類人先反而更重視男朋友平時行為上錫唔錫自己多過搵唔搵到錢
地盤好多戴勞 十幾萬一隻個啲
唔見啲港男起鋼屌鳩佢地嘅
真係唔關我事
所以冇同佢講 冇批評佢
但係我冇開名 拎佢呢種心態出黎討論下
咁樣都唔得? 咁係咪日日要好似出面啲post咁po下女女講下「麼牙」
呢點又真 岩岩畢業嗰啲妹妹仔OL搵萬零蚊,小ck係佢地其中一個選擇啦

賺到錢、升左職就唔會用啦
我正想咁講,呢啲女人一定係搵多啲之後會越買越貴
大陸仲有大把AA貨

可能樓主識嘅女買A貨,個個月換袋

我都識個有錢婆係咁
原來做雞個個都過到入息中位數
係咪就好似買Edifier雖然會俾人屌
但就係HiFi嘅入門之路咁
點解咁多巴打幫啲名牌臭雞
平時拍拖做奴隸做到比條臭雞洗埋腦?
窮從來唔係原罪 只係閹人鐘意教人做愛
自以為係眾人皆醉我獨醒嗰份柒到唔敢睇嘅自信
係外人睇黎都係小醜掩飾自卑嘅鬧劇

講就講叫人唔用名牌 到最後成班傻閪咪淨係買必理痛幸福 李錦記 喇叭牌 Nike個個都認牌子 認品質
人地一線大品牌 甚至有d係百年品牌
過往投資咁多係建立品牌歷史
賣得貴真係無可厚非
人地定價出黎 件product唔掂自然會打折處理
Chanel Hermes部份款係用兩年放出去仲有錢賺
唔去反省自己窮走出來屌人用名牌

最好樓主影曬全家生活所需出黎 全家衣食住行全部用淘寶雜嘜牌 抄款可樂 咁我就服啦
男人又咪同樣道理
小學雞用G-shock
中學牛用OMEGA
大學馬用戴撈
車咪又係一樣
豐田法拉利Audi Tesla
啲男人又做鴨嘅?
閣上是否馬伕
聽講有啲真到連米蘭站都唔敢收?
聽人講而家賣袋要登記身份證
如果唔係人地都唔收
咁既男人叫上進、有本事、叻仔
佢打呢篇文個陣 9成9都係用緊iphone/samsung
雖然我覺得有極多回覆仲On9仲冇logic
但係都多謝你分享你自己嘅故事
唔知絲打點睇一啲 明明唔係好有錢
但係又要死都要買費袋嘅人呢?
假設佢地搵得唔多
佢地如果用c&k 你會點睇佢地呢?
人地用緊華為又同你講咩,而家華為貴過iPhone架
條友真係唔識㗎喎

佢全家飲呢啲
其實就算搵一萬 一年都有12萬收入
個12萬買一個chanel 一個dior再加個gucci有突啦
佢就要講到人地要拋個身出黎做先用得起名牌
呢啲思維都幾低能又on99咁款
大陸鄉下妹都睇佢唔起
後生少少既大陸妹都俾抖音洗腦得好物質

應該呃到下40-50路想要身份證既大媽蝦條既
屌你仲係唔明我係想話你聽 你吹奏緊嘅買Charles & Keith 嘅女人其實都係貪牌子嘅人嚟
只係佢地係aim緊level 1
今日買得Charles & Keith
日後就會Vivienne Westwood MiuMiu Gucci Dior LV Chanel Hermes咁上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞