講真 真係好羨慕啲男人有個用CHARLES & KEITH嘅女朋友

869 回覆
2615 Like 1115 Dislike

我女朋友用緊d卡通布袋
我好愛你
你前列腺炎係咪識番個陰道炎
你都係好女仔
介唔介意介紹下你啲朋友俾我識

好番啦 多謝巴打
chanel A5 size 袋 盛惠36k
用charles and keith就好女仔

用名牌袋就壞呀…..
邊有咁多人咁好彩呀
起碼50%人兩個人加埋都冇你女朋友搵咁多
唔係咁意思,但因為我淨係識啲冇乜家底,靠自己嘅女仔
所以覺得用C&K嘅我覺得會比起每個月換名牌手袋嘅女仔好囉
其實好少女會每個月都買名牌袋囉 一年買12個? 傻撚左咩 就算有呢啲女 都係佢口中既勁少數

我只係想表達樓主真係on99
你睇內文啦
唔想同你嘈
我係講緊「靠自己打工嘅女仔,我寧願要一個用Charles & Keith嘅女仔,都唔想要個個月換名牌袋嘅女仔」
屌你都廢事
佢好撚有錢架
佢條女都係好撚有錢架
好威水架
使撚人擔心佢咩
用惠康/百佳袋啦 唔好煩 5毫子一個
肯重覆用最環保呀
下 我條女問屋企拎錢買架咋喎
我女朋友都用
有能力正正經經打工跟住個個月換名牌袋既女仔不知幾撚叻幾撚醒

洗撚你唔要咩….人地望都望你唔到啦

係啦 最好啲女用charles & keith 出街餐餐同你食kfc 麥記 譚仔 搭地鐵既士 唔要求你揸車

其實買奢侈品係全球大勢所趨啦 醒下啦 女係咁 男都係咁

你講到啲女淨係識買袋 唔識投資買樓諗未來

你咁識諗 識投資未?買左樓未? 定係想搵條女同你一齊供樓?
其實最難得係嗰啲搵到錢 但係又唔鍾意買貴名牌既女
通常呢個女都好有智慧 好成熟 好正

就係想要呢種囡
我諗巴打你係少數Get到重點嘅人
祝你新年快樂
係 大部分男人 越洗得多錢落個女人度就越愛
屋企嗰個乜都幫你慳既 都不及外面一個係咁氹你買野然後好仰慕你既妹妹仔
咁男人買撈咪一樣
好多用名牌袋的人,整污糟少少都勁緊張,其實個袋值唔值,同你買個袋的目的心照啦,自己搵錢買都不了啦,除非真係多錢到洗唔哂,唔係理咩你自己搵,你覺得個袋值幾萬但裝野又少又帶多個布袋已經知你無咩腦,你要哂你有靚袋都唔係好對象啦,自己的形象同自信要靠死物去維持,用個袋番到屋企又要裝入袋再入番個紙袋,成世人比marketing控制,你識條女係咁的真係慘
下下要捱,樓主窮撚?
冇家底就唔可以孭名牌袋?
珍 真正有內涵既女人唔會追名牌 就算買都係一個起兩個止 係mk妹美容保險雞 愈冇錢先會死充爛充表現自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞