講真 真係好羨慕啲男人有個用CHARLES & KEITH嘅女朋友

869 回覆
2615 Like 1115 Dislike
想請問下你
邊一句令你覺得我表達緊「買個袋好困難」呢個意思?
我想了解下
我由頭到講緊月月清換名牌袋嗰啲女喎
我身邊有好多
所以我想識返個用C&K嘅女
d乜柒傻閪小資女
拎個muji環保袋冇咁撚柒
想要名牌款就正正經經買名牌
唔想用咪用返冇牌子野
吹奏小ck真係笑左
要唔要出個女版吹奏男友落女人街買勞
好好笑
條友都on99
我前文後理有講到「冇家底但季季清 換名牌袋嗰啲女」
我身邊有好多
所以我想識返個用C&K嘅女

睇野唔睇前文後理
定係呢一句太重心?
入黎屌柒你個傻仔吹奏小ck啦
窮唔緊要
窮得有骨氣
唔用名牌咪唔用
唔好用埋d抄款柒野
佢條女搵好撚多錢一個月架
隻樓主窮之嘛
佢條女搵好撚多錢架
屌咩 慳埋慳啲錢走去買美股豬撚哂
拎去買名牌好撚過起碼爽過
佢話香港大把女仔開twitter做賣相雞 事實上都唔知有冇一千個 香港女性人口over 300萬 0.00x% 點樣大把法
3皮野一個月就買唔到名牌袋?
on9?
你咪去媾孭CK袋嘅女囉
做咩要屌人買名牌
返工辛苦買自己鍾意嘅嘢都要被個三唔識七嘅人屌係雞係港女唔上進not wife material係咩事
見到啲人講咩知識產權笑咗
根本大大小小啲牌子都可以搵到差唔多樣嘅袋,只不過個logo唔同
個個互抄,唔洗爭
講到尾,覺得值咪買囉,唔值咪唔好買,唔使咁多理由嘅
樓主真人似係名牌女同ck 女都睇唔上眼既毒撚一名😂
真係
唔好話咩零用錢
而家啲女仔真係幾叻既
閒閒地4皮幾base up
Outstanding 啲其中一個都7皮
更何況兩皮野月入去買名牌袋都唔係真係咁貴

我女女月入五皮幾
佢買左個celine
原來都係皮半有找
比我想像中名牌都唔係真係話貴到要屌
因為女女 了解多左
其實佢地都係對自己好啲
佢開心都ok
當然 Hermes Kelly 另計啦
hi我就係隔離樓豬
好開心見到好多人屌柒小ck呢D無恥牌子
呢D傻鳩女樓主要埋我果份
知唔知咩係知識產權?
垃圾袋 有乜好羨慕
叻嘅又識諗嘅女應該買d有質素有牌子而且唔太貴嘅
而唔係垃圾小CK
其實可以袋換袋架
用幾個月賣走咪買過新
C&k袋又係抄名牌 骨子裏咪又係追求喱啲
建議C hing識個用Muji 滕袋嘅女仔算啦
其實真心幾萬蚊買個袋都唔係好貴
我成日都話買比女朋友佢都話唔要

只係想講 正正經經返份工係買得起

利申 唔係搵好多 同女朋友每人搵50k以上
博開年
好似真係比啲姨媽屌緊咁
窮都仲要買個名牌扮闊佬嚟證明自己
正一大陸狗思想
首期/住嘅地方都未有 學人講骨氣?
平平地咪算囉
我寧願我條女用c&k
都唔撚想好似啲飛雞咁咩撚住個Hermes幫人湛橙汁懶係野咁
樓主都話好多香港女人上twitter 賣相 事實上都唔知有冇一千個 香港女性人口over 300萬 0.00x% 點樣大把法 

擺明係樓主呢條死窮柒毒冇女淨係可以打飛機 日日上twitter 睇j圖自瀆 久而久之咪覺得全部女人都係雞
正正經經一個女仔返工,邊度搵到咁多錢買名牌袋?

呢一句
包包換鮑鮑姐
用抄款野先係支那仔下話
返去著喬丹啦話人大陸狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞