講真 真係好羨慕啲男人有個用CHARLES & KEITH嘅女朋友

869 回覆
2615 Like 1115 Dislike
我點解好憎嚟類post 係因為好似樓主呢類人又唔係勁但又要大男人以為其他女仔都係廢,係個心態就有問題

改一改個topic :講真 真係好羨慕啲女人有個戴假勞嘅男朋友

大家又估吓連登仔點諗? 一定負皮到爆,個個會講勞好貴咩? 點會買唔起ba ba ba 咁點解男朋友可以唔洗做鴨就買到勞,女仔要做雞先買到袋? come on 呢度係HK唔係阿庫汗 男女入收分別好少架咋

希望毒撚唔好成日以為佢認知嘅世界就係個世界
其實個重點係有量入為出概念嘅女朋友先有將來同娶得過
如果自己女朋友係專業人士 搵>100k一個月買幾皮一個袋係咩冇問題
但搵得2 30k一個月重要成日買幾皮一個袋就自己諗清楚啦
幾萬蚊個袋,仲平過買普通既勞啦
空姐個個公司袋黎 無可能孭hermes返工
條友亂9咁屌
正常女仔係無乜錢月月清?你係咪on撚9
做咁耐人都無識過一個女仔係每個月都買袋
就算有呢d人都極少數
DLLM Sad but True
屌佢老母岩架啦
名牌囡囡見你咁窮都唔會揀你
何來有得俾你揀
LV真係好襟用
好硬又唔驚花

小CK有時好大陣膠味同好易爛
d女係Charles and Keith同名牌袋輪流用㗎喎
睇平時圈子咩人, 身邊啲女性朋友 平均搵50k以上,佢地都係洗自己錢姐, 樓主心態我就唔明
其實celine已經好平 又㩒用
小ck真係唔好哂錢買
無講過空姐人工高或低
就算搵得唔多 儲一年錢買個名牌袋又如何?
自食其力都要比人話係雞?
做乜要一竹篙打一船人?假設人地係雞?
咁屌咗幾多個
其實大把女搵好多錢

呢個post啲仇女連登仔係一世住緊公屋嘅窮撚定學生哥?
算啦 又要靚又要叻又要搵到錢又要用ck袋又要識煮飯又要識湊仔又要識幫手供樓
樓主條死窮撚唔死都冇撚用
你連hermes幾錢都唔知就算啦
真係個個袋十幾廿萬咩
另外你覺得人工買唔起係你圈子窄姐
其實香港人好撚有錢
一街都係鋪頭老細一街都係業主
覺得所有消費都要同收入成正比係你太天真姐
樓主無錢買鏡 都柯篤尿照下自個樣
睇下自己咩新鮮蘿蔔皮 要求多多
估計佢連女仔手都未掂過
hermes 平平地 專門店價一兩萬都有個
Hermes 一個普通嘅袋可以十幾廿萬
見到呢句已經唔撚洗睇落去

仲有hermes入門款二手價賣出去 基本上唔會蝕太多(原價賣番走都得) 袋換袋絕對唔難
唔好成日覺得孭名牌嘅女人一定係鮑換包先得架
我老婆連Charles & Keith 都嫌貴
唔捨得用
點解我用charles & keith,又肯食m記 都無男朋友
銀包都剛剛好咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞