有冇跑步撚入嚟吹下水 (30)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
你不如等下個絲打,睇佢收唔收貨啦
我就覺得你越回越捉蟲
最大鑊係呢樣,歧視完自己都唔知
佢鑽咗牛角尖姐
咁請問我歧視左啲咩??
講野又無point又無論證,走出黎話人,從頭到尾係度自說自話咁我都可以話你歧視瘦仔,歧視男性,歧視同你意見唔一樣既人。淨係識指控,係人都得睇唔出你幾巴閉幾公平喎
LM
又證明大學啲research methodology嗰啲濕鳩course都係有啲用的
健身po 留名
風氣差不多
你點話點好啦
你唔係淨係回緊我,你係回緊比所有人睇
要自毀神壇悉隨專便
樓上嘈完未?
比人串2句一係忍下口
一係落運動場隻抽啦

琴晚10k差少少sub55,之後諗住join家明個啲訓練計畫,試下跟成set program 睇下有冇機會sub50,但睇完啲program 越嚟越迷惘,我見佢長課easy run 叫我跑5:37-6:15披,但我平時easy run 145bpm係跑緊7分披,如果我跑6:15應該有機會岩岩上到zone4頭,而家諗緊跟佢個program 跑定係自己繼續跟番145bpm跑easy run,然後得閒跟下佢每日推介果啲速度課跑好
你地會點揀?求指教
我決定收嗲,落街跑番轉好過睇袋錢入人袋
睇下位絲打收唔收貨
幾日無入跑post, 估唔到跑post都會有罵戰
吹到神壇,又打稻草人
我不嬲都無刻意去營做一個好受人敬重或者鍾意咩或點都好 既形像
我只係好鍾意跑步,快樂咁執行自己既興趣。即使你唔鍾意我,我都係會向住同一個方向出發。
前幾次你出沒走出黎引戰既時候我都只係輕輕帶過,諗住凡事留一線,比下面你,估唔到原來只係放狗歸山,你就繼續出黎引戰
今次千祈唔好放狗歸山放過我,求你狠狠咁收我皮
"鍾意做運動既女仔唔多" 呢句尚算客觀事實
但一野跳到指控大部分女性做運動"頂多都係打卡或別有目的居多"
咁樣generalize女性你覺得ok?
至少我作為女性覺得係唔尊重人既說話
調返轉我話時下男性都係打機追動漫油頭肥毒多, 做運動既"頂多都係溝女show off或別有目的居多", 顯明滑坡貼標籤啦
毒巴你之前都講過幾次女人乜乜乜, 女人物物物
可能之前無backlash你無留意, 抑或你唔覺得generalize女性係個問題
利申無ig唔打卡, 默默一星期跑3日, 唔得閒追post一入黎有花生食
跟啲唔跟啲 不如唔好跟
我會揀跟哂
見有兩位絲打re完我都唔再多嗲
即管將件事轉移落我度打稻草人
響呢件歧視女性事件上我唔會再覆
係你自己鍾意引戰,
我都贈你一句你
唔洗晒氣搞呢搞路,講野語意虛浮,模糊視線無意思
我有過一樣問題,後尾決定一路死跟
跑山JJ表示
玩山賽啲女真係好撚勁

真係唔好睇少
覆埋你今句,覆我冇用架,你覆下d絲打啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞