有冇跑步撚入嚟吹下水 (30)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
又1001
LM
ASICS 新出隻DYNBLAST 3 點睇
唔睇已經買左novablast 3,而家有quota都要留比出年invincible 3
躂躂躂躂躂

想知有乜分別 上網搵搵先

對白色幾靚
跳vo2慘過輸錢
喊出嚟
辛苦完灰咗
薄底d但中底用舊款ff blast (唔係nb3 plus款)
好似nb3 好d
數字只係估算,唔使太認真,跑步嚟講時間先係真實數據
個底似nb2 個底
nb3幾時出新色, 想跑殘左對nb2再試下
講笑定講真,曲定直我唔知
不過歧視完肥人而家歧視女性
勸你收嗲,你咁講真係好唔尊重女人
今次真係見識決定高度,仲要引經據典話自己客觀果下好野
老老實實,而家同一時間玩緊兩種隊際運動
睇見好多女球員比男仔更加投入更努力付出
我都真係建議你收一收嗲
之前我曲過一次講,淨係講過一次NB3打手又出現,諗住講下笑大家都會明。但有人就話我:煩唔煩啲,講咁多次都無人理我就收皮啦。

到而家,肥仔跑友同我互相開玩笑,佢地都會話撞開我/跑得快過我請我食塵,而我又扮嬲/要嬴佢地大家互相開玩笑,又比人話我歧視肥人。

到我講一個自己既經驗/想法:而家啲女仔好少鍾意做運動。又變左歧視女性。

其實就算比人曲解我都無乜所謂,不過我覺得刻意引戰呢樣野真係幾無謂,就算理解唔到曲,都無理由咁多次都係誤解,我特登走去check返記錄,又係你牙 Timo生,又會咁巧合次次都係你,我不嬲都好唔鍾意罵戰,不過今次還返你一句好心你收收皮先好撚煩
留名
諉過於人,笑左
唔好扮野啦笑左
獲獲都係度引戰,歪曲人地意思,打稻草人。
第幾次阿?
其實你唔洗答我,你講左咩其他人有眼睇
你走出黎歪曲我,屈我歧視乜歧視物,我唔可以回你?人唔笑狗都吠

我有無歧視人,自有公論!

不過提下你,做埋d陰質行為,咁仲要做到低莊,唔好以為無人知。
你有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞