外國煲大左的景點,有邊d?

1001 回覆
89 Like 135 Dislike
台北101啦?
屌你老母大爛臭化屄,奧斯威辛集中營「得個大字」都講得出?你知唔知嗰度三個營加埋死咗幾撚多人啊屌你老母 集中營呢樣嘢根本就唔應該出現,屌你班友又唔識啲歷史去到淨係打卡影相,屌
台北101啦?

Agger
行上象山睇下景仲好

點先可以影到咁樣衰

天氣差姐

點先可以影到咁樣衰

天氣唔好影咩都扣哂分

點先可以影到咁樣衰

我懷疑係強國果個山寨版㴝,講開又講有無人去過強國個山寨版?
意大利所有
屌你老味好撚嬲

吓唔係掛 好撚正喎
博物館又多 建築又靚 又有波睇 景點又靚
唔睇波米蘭係悶啲嘅 其他真係唔錯喎

點先可以影到咁樣衰

屌你老母大爛臭化屄,奧斯威辛集中營「得個大字」都講得出?你知唔知嗰度三個營加埋死咗幾撚多人啊屌你老母 集中營呢樣嘢根本就唔應該出現,屌你班友又唔識啲歷史去到淨係打卡影相,屌

巴打唔好咁激動,集中營太注重個殺猶太人呢個概念,而唔係安妮之家果種意義
d大媽見到好開心喎
d大媽見到好開心喎

個大媽做乜鳩
d大媽見到好開心喎

個大媽做乜鳩

搬番佢去上海展出啦
d大媽見到好開心喎

個大媽做乜鳩

搬番佢去上海展出啦

條大媽唔撚係扮美人魚呀?

點先可以影到咁樣衰

你拜自己個留言

巴打唔好咁激動,集中營太注重個殺猶太人呢個概念,而唔係安妮之家果種意義

未去過其他集中營
但係喂阿哥
Auschwitz係extermination camp黎
唔講呢part你想佢講乜柒
日本環球影城

點先可以影到咁樣衰

你拜自己個留言

我 拜有去過的巴打
日本環球影城

咁好玩都話煲大,唔撚係化?
樓豬係咪以為踩鳩泡菜就會好多正評

講到明集中營,集中屠殺猶太人,點樣太注重殺猶太人呢個概念?
大阪城

岩呀
我仲要上過去兩次
樓豬係咪以為踩鳩泡菜就會好多正評

仆街,原來呢度好撚多泡菜打手,咁都80幾負皮,痴撚線的嗎?
日本環球影城

咁好玩都話煲大,唔撚係化?

除左2個過山車之外 其他都一般般 買過一次fast past 真係覺得唔值
岩岩濟洲返香港 景靚 relax一流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞