買電視機 / 換電視機 集中討論區 (108)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
小弟金磚+just ear
喂,我見你有開po問循環扇,下次可以問我

循環扇配合冷氣機用,用嚟慳冷氣,自己唔識整涼
我AK380+AK AMP + Fitear 335DW Studio Reference + VE3
已買座地扇
用變頻冷氣機可以省電
兩年前無留意過電視規格
就矇查查咁行左入誠哥度買左部
依家諗番先留意當時係買左部55GX

依家新屋距離有起碼8呎
真係好想有大換大
不過循環扇可以開少一兩部冷氣(如果識點計數嘅話
風扇好似最濕鳩 我都係用吸塵機only 由v6 開始用 轉過3部
55GX都唔差
要喇,咁成個廳比例先正
冇錯,吸塵機技術好強,Philips/LG嗰啲點抄都係冇用
我對風筒比較有興趣
八尺真係77C2,再細真係太細

當然你可以梳化放中間唔使貼牆,然後買65吋,屋企空間感都會好啲
有野想請教
QDOLED統一用藍光OLED 像素獨立調光 每粒像素顯示嘅野唔同 光度唔同 點解壽命可以保持一致 唔會局部燒印?
男人頭髮咁短,好似試唔到個效果
咁姐係無問題

一開始我話買65 佢死都話太大 之後度完位 佢又話睇落ok

其實都唔會放牆正中 ,要對返啱sofa 個位
睇你映相距離,比例已經ok,可以再大
原來如此

我用緊Pan記
風筒都係好嘢

之後風扇嗰啲都唔係差,不過只係發現個技術更適合應用喺風筒度

而家風扇都係繼續為出而出,因為元祖產品冇咩斷line嘅必要,所以先加咁多額外功能為條line續命

我講完希望大家明白DYSON咁多年嚟做緊咩
好心買75/77啦
要駁電腦打機就C2方便D, 因為齊Gsync Freesync

當電視用就A90K比較好,Google TV系統功能比較多
Pan記 想試下用 6刃 鬚刨 , 用咗Braun 9系2年想轉
那有錢 再打比佢屌

放個subwoofer 都唔想吖佢
如果只係用ps4/5打機,其實果D game mode 顯示卡同步係咪冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞