買電視機 / 換電視機 集中討論區 (108)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
方法不錯

識野
想問 Panasonic TH-40JX700H既Android tv 系統有幾多gb ram同storage?
可以係app store 裝app?
你唔好諗一部專門用嚟睇1080i電視,$3399包送貨及5年保嘅4k TV有任何速度上嘅要求

我只能話用到,4k 鑽石排列panel,以$3400價位上,抵過同快過同靚過一部各爭5cm長闊嘅$2800 LG Full HD TV

真係要Chromecast,你應該考慮43吋IPS or VA Panel嘅電視

Model自己睇返Page 1,不過其實都近$5k
想問A90J同A80K兩部機之間有咩分別?
嚟緊諗緊買部65吋,點解65同55個價可以差咁遠
香港就是這樣,愈大尺寸差價愈大,詳細可以自己睇下頭post 77同83吋幾錢

A90J光面玻璃會通透D, 光度都比較高,喇叭輸出都比較大

不過A90J行貨應該周圍都已經沒有,正常電視每年6月轉款,9月仲搵舊款……有心機可以嘗試搵
唔拉仲衰過LCD溜光
我想問你覺得會等到啲咩嘢
等你中六合彩頭獎
等於ps3 等 ps4 等 ps5 等。。。ps99
microLED出咗廿幾年都未減到價,仲未有修理辦法,75萬買部冇保養冇得整又阻住地方嘅電視嚟做乜

個價錢已經夠你永續OLED好多年,OLED仲要有得修理,永續QDOLED都嚟緊
頭先電話冇曬電miss曬啲問題
唔好理啦
Stepmic巴打難得休息要畀佢得到休息
連登有冇糧出架
咁如果冇就唯有諗80K
之前一直有人覺得我係Bandai PR,我覺得好委屈,因爲⋯⋯喂啊咁我份糧呢
A80K色彩飽和度有調整,值得買
a80k 我係成哥見過佢段sony 專用煙花preview片,對比立體感真係幾一流,唔知段片擺返係C2又會點
咁啱都諗緊A90K vs A9S
睇下netflix youtube 同埋會駁Xbox X
個廳細諗住揀50"樓下
A9S個價真係好吸引
兩者個差距值唔值俾多幾K要A90K
同埋A9S玩4~5年應該都冇問題?
c2都會好靚
只係調色風格唔同 可能仲光少少
A9S搵到當你贏
成日睇到值唔值都已經唔想回應想skip咗佢
應該會無咁立體
why?
影像處理分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞